کد خبر: 1272138
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
وزارت دفاع روسیه امروز (یکشنبه) از حمله به تأسیسات تولید پهپاد و تجمع لژیون‌های خارجی در اوکراین خبر داد.

جوان آنلاین: در تازه‌ترین تحولات جنگ اوکراین، وزارت دفاع روسیه از دفع حملات کی‌یف و خسارات وارد شده به آن خبر داده و همچنین اخباری از حمله به تأسیسات تولید پهپاد و تجمع لژیون‌های خارجی در اوکراین منتشر کرد.

وزارت دفاع روسیه امروز اعلام کرد گروه نیروهای مرکزی ارتش روسیه طی روز گذشته ۱۱ ضد حمله اوکراینی را دفع کرده و ۴۸۰ سرباز اوکراینی را از بین برده است.

در این بیانیه آمده است: «ما ۱۱ ضد حمله گروه‌های مسلح اوکراین را دفع کرده‌ایم. دشمن ۴۸۰ سرباز، دو تانک، دو خودروی پیاده‌نظام وارتا و کوزاک، ۹ خودرو، یک هویتزر ۱۵۲ میلی‌متری Msta-B، یک توپ ۱۵۲ میلی‌متری D-۲۰، دو هویتزر ۱۲۲ میلی‌متری D-۳۰ و یک هویتزر ۱۰۵ میلی‌متری M۱۰۱ ساخت ایالات متحده را از دست داده است.»

در این بیانیه همچنین آمده است که ۴۸۰ جنگنده اوکراینی دیگر توسط گروه رزمی غرب ارتش روسیه نابود شدند. همچنین ۱۸۵ نیروی ارتش اوکراین توسط گروه نبرد وستوک (شرق) حذف شدند و علاوه بر این، ۷۵ جنگنده توسط گروه نبرد دنپر و ۵۵ جنگنده توسط گروه نبرد شمال، علاوه بر ۳۰۰ جنگنده اوکراینی که توسط گروه رزمی جنوب روسیه حذف شدند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار