به گزارش جوان از لرستان، لرستان، حجت الاسلام والمسلمین مهدوی نیا، گفت: هفت کارگروه تخصصی تشکیل شده بنا به ماموریت دستگاه های متبوع در زمینه ترویج و نهادینه سازی فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر تلاش می کنند.
حجت الاسلام والمسلمین یونس مهدوی نیا در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: کلیه دستگاه های حاکمیتی استان لرستان در این کارگروه های تخصصی عضویت خواهند داشت.
وی افزود: این کارگروه های تخصصی با هدف احصاء و بررسی مصادیق معروف و منکر در حیطه کار هر دستگاه عضو کارگروه تخصصی که به صورت مشورتی در هر جلسه مطرح و تصمیم گیری لازم به عمل خواهد آمد.
دبیرستاد امر به معروف ونهی از منکر استان لرستان بیان کرد: باتوجه به متفاوت بودن نوع ماموریت دستگاه ها از یک سو و همسو بودن وظایف وماموریت های برخی دستگاه ها با یکدیگر ستاد برآن شد تا به جهت استفاده بهینه از ظرفیت دستگاه ها با ماموریت های مشابه دبیران آن دستگاه ها را در گروه های تخصصی ساماندهی نماید.
وی تصریح کرد: این کارگروه های تخصصی شامل، بانک ها و بیمه ها، حوزه قضایی، علمی و فن آوری، عمرانی و زیرساختی و شرکت ها ، فرهنگی و رسانه ای، اقتصادی و اجتماعی است.
مهدوی نیا ادامه داد: بیش از ۸۰دستگاه حاکمیتی و مراکز آموزش عالی لرستان دارای دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر به فراخور ماموریت در این کارگروه های تخصصی عضویت دارند.
وی بیان کرد: این افراد موظف به ایجاد گروه در فضای مجازی و ارتباط گیری با سایر اعضاء جهت برقراری ارتباط سریع و تبادل اطلاعات و اعلام زمان و دستور جلسه و پیگیری سایر امور محوله هستند.