کد خبر: 1243431
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۵
در پی تشدید تنش‌ها در منطقه غرب آسیا، وزارت خارجه سوئد از تعطیلی موقت سفارتخانه این کشور در پایتخت لبنان خبر داد.

جوان آنلاین: وزیر خارجه سوئد توبیاس بیلستروم امروز (شنبه) اعلام کرد که در پی نگرانی از گسترش جنگ غزه به دیگر کشورهای منطقه غرب آسیا، سفارتخانه این کشور اروپایی در «بیروت» تعطیل می‌شود.

وزیر خارجه سوئد درگفت‌وگو با رادیو سوئد تصریح کرد: «وزارت خارجه به کارکنان خود دستور داده که بیروت را ترک کنند و به قبرس نقل مکان کنند. وزارت خارجه در حال برنامه‌ریزی برای انتقال موقت سفارت خود است».

بیلستروم در خصوص مدت این تعطیلی گفت « این تصمیم ابتدا برای ماه آگوست (ماه جاری میلادی) گرفته شده اما بسته به وضعیت امنیتی ممکن است تمدید شود».

تنش‌ها در منطقه پس از جنگ غزه و پس از تحرکات هفته‌های اخیر در حمله به جنوب لبنان و اقدام تروریستی چهارشنبه هفته جاری در به شهادت رسیدن رئیس دفتر سیاسی حماس اسماعیل هنیه در تهران بیش از پیش پرتنش شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار