کد خبر: 1243344
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
رسانه های صهیونیستی:
برخی رسانه های صهیونیست جمعه شب درخصوص حمله احتمالی و انتقام جویانه ایران به سرزمین‌های اشغالی مدعی شد: برآوردها در اسرائیل حاکی از آن است که ایران موشک های عظیمی شلیک خواهد کرد.

جوان آنلاین: رسانه های رژیم صهیونیستی ادعا کرد: همچنین برآوردها در اسرائیل نشان می دهد که حمله ایران احتمالا مسدود کردن سیستم ارتباطی در اسرائیل را نیز شامل خواهد شد.

این برآوردها در شرایطی رخ می دهد که رژیم صهیونیستی به دلیل احتمال حمله تلافی‌جویانه گروه های مقاومت و متحدانش در ترور دو شخصیت بزرگ محور مقاومت در آماده‌باش کامل به سر می‌برد.

از سوی دیگر خبر می رسد که همه ارکان رژیم صهیونیستی به دنبال ترور اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس و «فؤاد علی الشکر» فرمانده ارشد حزب الله به حالت آماده باش درآمده است.

هنیه بامداد دیروز چهارشنبه در حمله کور وبزدلانه رژیم صهیونیستی به محل اقامت وی در تهران به شهادت رسید.

الشکر نیز سه شنبه شب در حمله رژیم صهیونیستی به حومه جنوبی بیروت به شهادت رسید.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار