کد خبر: 1236336
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۹
اداره کل نوسازی مدارس استان گلستان :
وحید فراهی مدیرکل نوسازی مدارس استان گلستان از رشد دوبرابری جذب ومشارکت خیرین مدرسه ساز دردولت سیزدهم خبرداد.

به گزارش جوان انلاین :وحید فراهی مدیرکل نوسازی مدارس استان گلستان در جشن عید غدیر گفت:در کل کشور در ۱۰۱۷ روز خدمت دولت سیزدهم، حدود ۳۲ هزار کلاس درس به فضاهای آموزشی اضافه شد و این خدمت در نوع خود کم نظیر بوده است.

وی در ادامه بیان کرد: برنامه‌ریزی و تلاش برای نوسازی ۲۰۶ فضای آموزشی در گلستان بویژه مناطق کم برخوردار روستایی و مرزی از جمله اهداف دولت آیت الله رئیسی بود که در ۳۳ ماه خدمت شبانه‌روزی، ۱۰۰ پروژه آن افتتاح شد و بقیه هم در دست اجرا قرار دارد.
فراهی اضافه کرد: یکی از موفق ترین رویکردهای دولت خدمتگزار تکمیل پروژه های نیمه تمام و مشارکت خیران مدرسه ساز بود که در زمینه جذب و مشارکت خیرین رشد ۲برابری داشته ایم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گلستان با اشاره به طرح شهید عجمیان افزود: این طرح با کمک بسیج مستضعفین ، گروههای جهادی ومردمی در کشور و استان موفق بوده که توانسته ایم در استان بیش از ۸۰۰ مدرسه را بهسازی و شاداب سازی انجام دهیم.
 
 
 
 
 
برچسب ها: نوسازی ، مدرسه ، خیرین
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها