کد خبر: 1193659
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۳
مرد جوان با ضربات چاقو در محله "ابوسعید" به قتل رسید.

جوان آنلاین: بامداد امروز دوشنبه اول آبان‌ماه، کشف جسد مرد جوانی در محله ابوسعید از سوی رهگذران به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش داده شد که با اعلام این خبر، تیمی از کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی به همراه موسی رضا زاده؛ بازپرس ویژه قتل شعبه یازدهم دادسرای امورجنایی، گزارش داده شد.

به گزارش تسنیم، تیم جنایی در محل حادثه با جسد مرد اهل کشور افغانستان مواجه شدند که هدف ضربات چاقو قرار گرفته و به قتل رسیده بود؛ بررسی‌های اولیه نیز نشان می‌داد اموال مقتول پس از ارتکاب جنایت به سرقت رفته و دوربین‌های مداربسته خانه‌ای این حادثه را ضبط کرده است.

بدین ترتیب کارآگاهان دوربین‌های مداربسته را هدف بازبینی قرار دادند و مشاهده کردند، احتمالا ۴ سارق با ۲ موتورسیکلت به قصد سرقت تلفن همراه به سمت مرد جوان حمله کردند، اما هنگامی که با مقاومت او مواجه شدند دست به این جنایت هولناک زدند.

پس از پایان تحقیقات میدانی در صحنه قتل، کارآگاهان جنایی اداره دهم پلیس آگاهی ماموریت یافتند تا با بازبینی دوربین‌های مداربسته خیابان اصلی و اقدامات اطلاعاتی ابتدا هویت متهمان را شناسایی و سپس نسبت به دستگیری آن‌ها اقدام کنند.

با دستور بازپرس رضا زاده از شعبه یازدهم دادسرای جنایی تهران، جسد مقتول برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات در رابطه با دستگیری متهمان توسط پلیس آگاهی ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار