جوان آنلاین: با اتمام بازسازی خطوط آبرسانی به استان یزد و حل مشکل آب این استان، کاربران شبکههای اجتماعی از مشکل به وجود آمده در این استان و عبرتهای آن نوشتند. کاربران چالشهای مدیریتی نظام حکمرانی آب در ایران را از اصلیترین دلایل ایجاد چنین مسائلی دانستند. آنها همچنین از فتنهانگیزیها و نیتهای سوئی نوشتند که در پی آن هستندتا از مشکل ایجاد شده برای تفرقه در کشور و ایجاد جنگهای داخلی بهره ببرند. در ادامه بخشهایی از واکنشهای کاربران را مرور کردهایم.
محمد شیرازی:
خواهشاً مطلب و توئیت فتنهانگیز و تند برای مشکل آب نزنید و مواظب اونایی که از خارج کشور دارن غلط میخورن تا دو دستگی درست کنن باشید. اصفهانیها و یزدیهای دوست داشتنی، اجازه بدین تا مسئولان مشکل آب شرب رو با درایت حل کنن.
مجید میرزایی:
مسئله آب در شهرهای اصفهان، یزد، چهارمحال بختیاری مشکلیه که از عدم مدیریت درست و قانونگذاری نامناسب در این زمینه به وجود اومده. هر طرف استدلالهایی دارن که قابل تأمله. این دعوایی که راه افتاده اون مقصر اصلی رو پنهان میکنه! حالا هی شما بگو اصفهانیها فلان یزدیها بهمان! داری مقصر فیک ایجاد میکنی.
مسعود زینالعابدین:
سالها پیش کارشناسان نسبت به بحران آب و استقرار صنایع آببر در نقاط کویری هشدار دادند ولی شنیده نشدند. امروز کارشناسان منصف چه هشدارهایی میدهند که چند سال بعد متوجه خواهیم شد؟ فرونشست زمین؟ حقابه دریاچه ارومیه از محل اصلاح آبیاری کشاورزی؟ حکمرانی بانکهای خصوصی؟ فروش آنلاین طلا؟
رضا امیدوار تجریشی:
همانطور که ایجاد کارخانه فولاد در دل کویر کاری اشتباه است و با توسعه ناوگان حملونقل میتوان مواد اولیه را منتقل نمود تا آب را به سمت فلات مرکزی هدایت کرد. کشاورزی بدون توجه به آمایش سرزمینی هم غلط است! توسعه باید عدالت محور و همگون با آمایش سرزمینی رخ دهد. #آب
سید پویان حسینپور:
فعالیت پرحجم رسانههای وابسته به تروریستهای منافقین در موضوع تنش آبی در استانهای اصفهان و یزد را میبینید؟! این رسانهها، همان بوقهای دروغپراکنی هستند که سه سال پیش قصد داشتند، تصویر یک عنصر داعش را به عنوان جعلی احمد رحمتآبادی، شهید آب اصفهان به افکارعمومی قالب کنند. اختلافافکنی بین مردم نجیب و شریف این دو استان (و سایر استانهایی که با موضوع آب دست به گریبانند)، دستورکار اتاق عملیات روانی دشمنان ایران است.
سید هانی هاشمی:
مرکز جدید دوقطبیسازی کاذب در جمهوری اسلامی را بشناسید! از یزد تا اصفهان. از تبریز تا تهران. شبکههای طرفداری فوتبال که یکی از پر مخاطبترین و از مهمترین اهرمهای تقابل فرهنگی است، مشخصاً درحال ایجاد شکاف و تشنج برای جرقه و فتنه داخلی هستند.
امید نریمانی:
پلن به این واضحی؟ که یه عده یهو دلسوز شدن و با دمیدن تو آتش تفرقه، سعی در ایجاد دو قطبیسازی بین مردم رو دارن! وگرنه هیچکدوم از مردم اصفهان راضی و موافق قطع شدن آب شرب مردم یزد نیستن!
ملیحه کبیری:
شاید براتون جالب باشه که بدونید از خط آب انتقالی اصفهان به یزد خود اصفهانیها هم از همون آب برای مصرف صنایع و شرب مردم شهرستانها بهارستان، ورزنه، نائین و... استفاده میکنن! اینکه چه افرادی و با چه هدفی دست به تخریب زدن باید مورد بررسی قرار بگیره!
علیرضا وهابزاده:
تالاب پساب وسط کویر یزد است! مدیریت منابع یعنی تو دل کویر خشک باشی! هر سال سر آب با استانهای دیگه دعوا داشته باشی، کلی صنعت پر مصرف آب مثل فولاد، آهن، کاشی و سرامیک داشته باشی، بعد فاضلاب رو با کلی هزینه و زحمت تصفیه کنی ول کنی وسط کویر که باهاش تالاب درست کنی بخار بشه بره!
ایمان عباسی:
مناسب است غالب کارخانههای آببر اصفهان، یزد، کرمان، تهران و... جابجا شوند. انتقال صنایع آب بر به سواحل دریا/رودخانه دائمی راهی بهینه برای مدیریت پایدار منابع کشور است. ۵هزارو۸۰۰ کیلومتر طول سواحل ایران است که ۴هزارو۹۰۰ کیلومترآن در مجاورت دریای آزاد جنوب است.