کد خبر: 1283604
تاریخ انتشار: ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۰
رئیس جمهور گفت: همه دولت‌ها و ملت‌های جهان باید تمام تلاش خود را برای دفاع از حق مردم فلسطین به ویژه غزه در برخورداری از یک زندگی ایمن در سرزمین تاریخی خود به کار گیرند.

جوان آنلاین: مسعود پزشکیان رئیس جمهور کشورمان در نشست خبری مشترک با امیر قطر اظهار کرد: دیدار‌های مستمر مقامات دو کشور بیانگر پیوند‌های مستحکم تاریخی فرهنگی و اقتصادی دو کشور و دیدگاه‌های نزدیک پیرامون مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی شکل گرفته است.

به گزارش مهر، وی افزود: تقویت و توسعه روابط در همه زمینه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، نظامی و امنیتی با کشور‌های همسایه و منطقه از سیاست‌های کلیدی دولت جمهوری اسلامی ایران است و در این میان دولت دوست و برادر قطر از جایگاه ویژه‌ای برای ما برخوردار است.

رئیس جمهور اظهار کرد: در این سفر با برادرم امیر دولت قطر در خصوص موضوعات دوجانبه و در راستای تأمین منافع دو کشور گفت‌و‌گو کردیم و تصمیمات خوبی در جهت توسعه و تعمیق مناسبات و گشودن مسیر‌های جدید همکاری‌ها اتخاذ کردیم.

پزشکیان ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران معتقد است کشور‌های منطقه می‌توانند بر اساس حُسن همسایگی، احترام متقابل و تعامل سازنده در جهت حفظ ثبات و امنیت منطقه گام برداشته و مسیر ایجاد یک مجموعه همکاری مشترک را هموار کنند.

وی خاطرنشان کرد: ما در این دیدار به تمامیت ارضی کشور سوریه و حاکمیت آنجا و مشارکت همه مردم سوریه در تعیین سرنوشت خودشان تأکید کردیم.

رئیس جمهور به صحبت‌های امیر قطر پیرامون تحولات جاری منطقه اشاره کرد و افزود: با امیر قطر پیرامون مسائل منطقه رایزنی و تبادل نظر داشتیم؛ لازم می‌دانم از تلاش‌های میانجی‌گرایانه دولت قطر طی ماه‌های اخیر برای دستیابی به آتش‌بس در غزه و آزادسازی اسرای مظلوم فلسطینی قدردانی کنم.

پزشکیان ادامه داد: این دیدار بر ضرورت اتخاذ تصاویر و تمهیدات منسجم‌تر کشور‌های اسلامی در راستای کاهش آلام و رنج‌های مردم غزه و توقف جنایات علیه این مردم و پیگیری اقدامات جنایت‌کارانه تأکید کردیم.

وی گفت: ما بر این باوریم که همه دولت‌ها و ملت‌های منطقه و جهان بر پایه ارزش‌های الهی و انسانی باید تمام تلاش خود را برای دفاع از حق مردم فلسطین به ویژه غزه در برخورداری از یک زندگی ایمن در سرزمین تاریخی خود به کار گیرند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار