کد خبر: 1282290
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۹
سخنگوی دولت در بازدید از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران گفت: وظیفه دولت ایجاد زیرساخت‌های لازم و زمینه‌سازی مناسب برای فعالیت بخش خصوصی است. اصولا حوزه گردشگری جزو موضوعاتی است که بخش خصوصی باید در آن ایفای نقش کند.

جوان آنلاین: فاطمه مهاجرانی امروز پنجشنبه از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، مهاجرانی ضمن بازدید از سالن ۸ و ۹ از لوح رویداد روز مراغه و ثبت جشنواره غذای سنتی و محلی آذربایجان شرقی رونمایی کرد.

سخنگوی دولت با اشاره به وظیفه دولت در مقابل توسعه گردشگری تصریح کرد: وظیفه دولت ایجاد زیرساخت‌های لازم و زمینه‌سازی مناسب برای فعالیت بخش خصوصی است. اصولا حوزه گردشگری جزو موضوعاتی است که بخش خصوصی باید در آن ایفای نقش کند.

مهاجرانی ادامه داد: این نمایشگاه بسیار جذاب و عالی برگزار شده و می‌تواند در افزایش تعداد گردشگران داخلی و خارجی تاثیرگذار باشد. 

وی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه گردشگری فرصت مناسبی است تا گردشگران از سایر کشور‌ها و استان‌های مختلف، اطلاعات جامعی از جاذبه‌های گردشگری کشورمان به دست آورند.

سخنگوی دولت تصریح کرد: شناساندن و معرفی جاذبه‌های گردشگری ایران و هر استان قطعا به رونق گردشگری نیز کمک بسیاری خواهد کرد. دولت هم در زمینه توسعه گردشگری و افزایش تعداد هتل‌ها به وزارت میراث‌فرهنگی کمک می‌کند تا بتوانیم در ارائه خدمت‌رسانی شایسته به مردم کمک کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار