کد خبر: 1277369
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
توافق اسرائیل با گروهی که صهیونیست‌ها در پی نابودی آن بودند، معنایی جز شکست اسرائیل ندارد
جوان آنلاین: «امروز دنیا فهمید که صبر مردم غزه و ایستادگی مقاومت فلسطینی، رژیم صهیونیستی را وادار به عقب‌نشینی کرده است. در کتاب‌ها خواهند نوشت که روزی، جماعتی صهیونیست، با فجیع‌ترین جنایات، هزاران زن و کودک را کشتند و در آخر شکست خوردند». این متن پیام کوتاه از رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است که با اعلام خبر آتش‌بس در غزه در حساب‌های کاربری دفتر حفظ و نشر آثار ایشان در شبکه‌های مجازی و به زبان‌های مختلف منتشر شد. برخی در شوک ابتدایی و مرور این یک ۱۶ ماه جنگ ظاهری در غزه و گستره آن در تروریسم دولتی صهیونیست‌ها در تهران و لبنان و سوریه بودند و حساب و کتاب می‌کردند که آیا با وجود همه اینها، باز هم یعنی اسرائیل شکست خورده است؟ اما مردم غزه، همانانی که همه این ۱۶ ماه زیر آتش گلوله بودند و جان دادند و داغ دیدند و آواره شدند و خانه‌هایشان ویران شد، از همان دقایق آغازین شادی‌شان شروع شد و باید پذیرفت که هیچ‌کس شایسته‌تر از آنها نیست که در این مورد نظر دهد که آیا اسرائیل با کشتار ۵۰ هزار نفر انسان غیرنظامی که اغلب زنان و کودکان بودند و در نهایت هم تن دادن به توافق با حماس، پیروز شده یا شکست خورده است. صهیونیست‌ها قرار بود حماس را از بین‌ببرند و حالا در کنار همان حماس پای توافق را امضا می‌کنند. این شکست است یا پیروزی؟ و این‌سو، حماس ایستاده است با ترور رهبرانش از تهران تا غزه و با شهادت نیروهایش در جنگ با صهیونیست و با حیاتی که همچنان عزتمندانه در جریان است و کسی نتوانسته حماس را نابود کند و حتی صهیونیست‌ها را مجبور به پذیرش آتش بس می‌کند. این شکست است یا پیروزی؟ صحبت زیاد است، اما شادی مردم غزه را ببینیم و با آنان همراه شویم. دنیای مقاومت دنیای شکست نیست. 
در ایران واکنش‌ها به آتش بس در غزه همراه با افتخار به مقاومت بود. اولین و مهم‌ترین واکنش همان جملاتی بود که به نقل از رهبری در حساب‌های مجازی پایگاه خامنه‌ای دات‌ای آر منتشر شد. بسیاری از مردم هم در فضای مجازی واکنش‌هایی مشابه را داشتند و با مردم غزه همراه شدند، اما برای شور و هیجانی که مردم از این اتفاق داشتند، فضای مجازی کوچک بود و همین شد که پنج‌شنبه شب در برخی میادین تهران تجمعاتی برای همراهی با شادی مردم غزه برگزار شد. 
 
 راهپیمایی نصر
‌روز جمعه و پس از برگزاری نماز جمعه و در حالی که خطبه‌های نماز‌های جمعه در سراسر کشور محتوایی در تبیین دلایل این پیروزی داشت، مردم نمازگزار در خیابان به راهپیمایی پرداختند و شکست صهیونیست‌ها و تحمیل آتش‌بس به آنها را به سبک مقاومت جشن گرفتند. 
در همه شهر‌های ایران، و به‌خصوص مراکز استان‌ها، راهپیمایی نصر با دست‌نوشته‌ها و شعار‌های مردم با مضامین حمایت از فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و نیز در دست داشتن پرچم فلسطین برگزار شد تا یک بار دیگر همبستگی مردم انقلابی ایران با ملت مقاوم و مظلوم فلسطین به منصه ظهور برسد. 
شرکت‌کنندگان در راهپیمایی نصر که پس از اقامه نماز جمعه در سراسر کشور برگزار شد، بر مفاد قطعنامه پایانی این راهپیمایی تأکید کردند. 
در این قطعنامه که با آیه «ان تنصروا الله ینصرکم ویثبت اقدامکم» و با درود بر اراده پولادین، صبر، استقامت و ایستادگی مردم قهرمان غزه و مقاومت فلسطین و تمامی مجاهدان فی سبیل‌الله جبهه مقاومت اسلامی در برابر رژیم صهیونیستی شروع شده، ضمن تبریک این پیروزی عظیم به ملت مظلوم فلسطین و مردم مقاوم غزه و شهدای پرافتخار قدس شریف آمده است که ما مردم ایران اسلامی ضمن تأکید بر اصل حق دفاع از سرزمین و حقوق مشروع ملت فلسطین، اعلام می‌داریم، عملیات «طوفان الاقصی» بزرگ‌ترین دستاورد جبهه مقاومت در تاریخ معاصر و نمادی از قدرت ایمان و اراده ملت فلسطین در برابر اشغالگری رژیم صهیونیستی است و توافق آتش‌بس و تغییر توازن قدرت، حاصل مقاومت قهرمانانه ملت فلسطین در برابر سیاست‌های صهیونیزم جهانی است. 
تأکید بر اصول و تعهدات حقوقی بین‌الملل نسبت به محاکمه سران رژیم صهیونیستی و تجدید پیمان با آرمان‌های جبهه مقاومت اسلامی و تأکید بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از مقاومت فلسطین و همه گروه‌های دیگر، از دیگر بند‌های این قطعنامه بود. 
 
 سپاه: تحمیل آتش‌بس به اسرائیل شکست بزرگ رژیم بود
سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای تحمیل آتش‌بس به رژیم صهیونیستی را «فتح مبین» خواند. در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است: امروز پایان جنگ و تحمیل آتش‌بس بر رژیم صهیونیستی یک فتح مبین و پیروزی بزرگ برای فلسطین و شکستی بزرگ‌تر برای رژیم هیولایی صهیونیستی است که مردم مقتدر غزه را خوشحال و سرشار از طراوت، نشاط و مقاومت به سوی خانه و کاشانه خود روانه می‌سازد و در مقابل رئیس قصاب و خون‌آشام کابینه جعلی را آماده طوفان سهمگینی از انتقادات، اعتراضات و شکاف‌های داخلی در جامعه صهیونیستی خواهد ساخت. 
حماس قهرمان با ایمان به نصرت الهی و به مدد مقاومت و استقامت اسطوره‌ای مظلومان مقتدر غزه و موج حمایت‌های گسترده جهانی از میدان مذاکره و توافق، سربلند و سرافراز بیرون آمد و با پیروزی خود این پیام را به جهانیان منتقل کرد که امروز مقاومت ملت فلسطین مظهر و نماد درخشان غلبه حق بر باطل و خون بر شمشیر است.
امروز این تل‌آویو و رژیم غاصب است که برابر اراده و تسلیم‌ناپذیری آنان زانو زده و با فروپاشی تاب‌آوری نظامی و اجتماعی، مهاجرت معکوس، ورشکستگی اقتصادی و انزوای سیاسی مواجه شده است. 
بی‌تردید این فتح مبین و پیروزی بزرگ به مانند طوفان الاقصی که یک شکست چندوجهی و ترمیم‌ناپذیر برای صهیونیست‌ها بود، این حقیقت را در تاریخ به ثبت رساند که ماه‌ها جنایت‌آفرینی هیچ دستاوردی برای رژیم صهیونی به همراه نداشت و مقاومت زنده، بالنده و استوار باقی ماند و با اعتبار، اقتدار و باور ایمانی عمیق‌تر به وعده‌های صادق الهی به سمت آزادسازی مسجدالاقصی و قدس شریف پیش خواهد رفت. 
 
 احمدیان: پیروزی کمترین پاداش مقاومت است
علی اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز در پیامی به مناسبت پیروزی مقاومت غزه، در شبکه ایکس خاطرنشان کرد: تجربه ۱۶ ماهه اخیر نشان داد که نصر و پیروزی آخرین و کمترین پاداش مقاومت است و مزد نقد و حقیقی مقاومت نزول ملائک و بشارت أَلا تخافوا ولا تحزنوا است. 
وی تأکید کرد: آنچه از قبل هم در جبین مردم هر روز داغدیده، اما صبور و آرام و راضی و امتحان پس داده غزه به روشنی هویدا بود و بدون آن این سکینه درس‌آموز غیرممکن می‌نمود که ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائکه أَلا تخافوا ولا تحزنوا (پیروزی امروز نیز مصداق وعده الهی بود و اخری تحبون‌ها نصر من الله و فتح قریب)
 
 مهاجرانی: جامعه بین‌الملل نقش خود را ایفا کند
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت نیز در واکنش به آتش بس در غزه، روز پنج‌شنبه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: ۱۵ ماه نسل‌کشی، ۱۵ ماه کشتار زنان و کودکان بی‌گناه. ۱۵ ماه آتش، غزه را به خاک و خون کشید. 
وی یادآور شد: در این مدت بسیاری شهید شدند تا فقط یک روایت را برای جهان به اثبات برسانند: مردم فلسطین با رژیمی روبه رو هستند که از هیچ نوع کشتار و خونریزی واهمه‌ای ندارد. 
سخنگوی دولت تأکید کرد: حالا وقت آن است که جامعه بین‌الملل به درستی نقش خود را در مقابله با این نسل کشی ایفا کند. غزه ومردمانش در انتظار کاهش آلام و ساختن آنچه از دست رفته هستند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار