کد خبر: 1269558
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۱
ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای خواستار ماندن مردم در مناطق جنوبی سوریه در خانه‌هایشان شد.

جوان آنلاین: رژیم صهیونیستی که از حامیان تروریست‌ها در سوریه به شمار می‌رود و آنها را در برابر دولت مرکزی تسلیح می‌کرد اکنون در حال شادمانی از سقوط بشار اسد است. با ایجاد هرج و مرج در سوریه، اکنون تل آویو به دنبال گرفتن ماهی از آب گل آلود است. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از الجزیره، بر این اساس، ارتش رژیم صهیونیستی از ساکنان جنوب سوریه خواست به دلیل عملیات نظامی این رژیم در خانه‌های خود بمانند.

آویچی آدری، سخنگوی عرب زبان ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیه‌ای از ساکنان ۵ شهر جنوبی سوریه در مجاورت سرزمین‌های اشغالی خواست تا اطلاع بعدی به دلیل درگیری‌های نظامی در این مناطق خانه‌های خود را ترک نکنند.

وی در این باره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: درگیری‌ها در مناطقی که شما زندگی می‌کنید ارتش اسراییل را مجبور به واکنش کرده است. ما به دنبال آسیب رساندن به شما نیستیم. از این رو، برای امنیت خودتان باید در خانه بمانید و تا اطلاع بعدی بیرون نروید.

منابع محلی از وقوع چندین انفجار مهیب در مناطق مختلف سوریه به دلیل احتمال حملات هوایی به انبار مهمات این کشور خبر می‌دهند و انگشت اتهام را به سوی رژیم صهیونیستی نشانه گرفته‌اند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار