جوان آنلاین: کانال تلگرامی «مجله پزشکی» نوشت: در حالی که انجماد میتواند رشد باکتریها را کُند کند، اما آنها را از بین نمیبرد.
وقتی باقیمانده غذا را ذوب میکنید، باکتریها ممکن است دوباره شروع به رشد کنند و شما را بیمار کنند.
به همین دلیل مهم است که باقیماندههای ذوب شده را به روش صحیح دوباره گرم کنید. قرار دادن غذاهای منجمد در آب داغ یا گذاشتن آنها روی جسمی گرم، برای ذوب شدن میتواند باعث رشد سریع باکتریها شود.
سه راه مطمئن برای آب کردن غذا وجود دارد: در یخچال، در آب سرد و در مایکروویو.