کد خبر: 1257717
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۲
طراح و نوآفرین گفت: سامانه نظارت جامع بر مجالس، تحولی نوین در حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و اعتلای هنر عکاسی است.
حلما یساقی

امیر اُرگنجی  درگفتگو با خبرنگار جوان بااشاره به اینکه مشکلات متعدد موجود در صنعت عکاسی و فیلمبرداری، نیاز به نظارت کامل و جلوگیری از ورود افراد غیرمتخصص به این حوزه احساس می‌شود،افزود: عکاسی و تصویربرداری یک هنر است ودرجامعه کنونی جایگاه وارزش هنری بدلیل تبلیغات  غیرمجازبه خطر افتاده است و بعضی از افراد سود جوازاین هنرسواستفاده میکند.
طراح و نوآفرین اظهارکرد: با توجه به اینکه بتوان برصنف عکاسان و تصویربرداران نظارت شود سامانه‌ای جامع برای نظارت ایجاد شده است.
وی گفت: پس از ۹ سال تلاش برای توسعه نرم‌افزارهای مختلف،  سامانه نظارت جامع بر مجالس را ایجاد کرده ،این سامانه ابزار جدیدی است که برای حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان و ارتقاء کیفیت خدمات عکاسی طراحی شده و به اتحادیه‌ها کمک می‌کند تا تخلفات صنفی را به‌طور مؤثر رصد کنند.
ارگنجی ادامه داد: این سامانه پلی قانونی بین مردم،افراد دارای مجوز و  اتحادیه عکاسان است که به ایجاد رقابت سالم و ارتقاء سطح حرفه‌ای عکاسی کمک می‌کند.
وی با تاکید بر اینکه  برای نظارت و حمایت بیشترازصنف عکاسان و تصویربران و حقوق مصرف کنندگان این سامانه طراحی شد، تصریح کرد:باتوجه به اینکه ازهنرعکاسی و تصویربرداری سواستفاده شده  بروز مشکلات جدی از جمله آسیب‌های مالی و روانی به مردم شده است، افراد سود جو، فاقد تخصص و حتی مهاجرین غیر قانونی وارد این صنف شده اند و آسیب های مالی، روانی و حتی امنیتی به مردم و جامعه ایجاد کرده باعث شده تا گاهی عدم اجرای تعهدات، پاک شدن فایل های عکس و تصویر، انتشار تصاویر خصوصی افراد در فضای مجازی که حتی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده شده است و... شکایات بسیاری به حوزه قضایی و صنفی ارسال شده است.
طراح و مبتکر این سامانه در خصوص این نرم‌افزار تصریح کرد: عکاسان و تصویربرداران برای حضور در مجالس و برای حقوق قانونی آنها مجوز کاغذی صادر شده که با طراحی این نرم‌افزار کارت‌های شناسایی از شکل سنتی به هوشمند صادر می‌شود و با همکاری اتحادیه‌های عکاسان و تصویربرداران و تالارهای طرقبه و شاندیز برای حمایت از اعضای این صنف اجرایی می‌شود.
 وی بیان کرد :برای حمایت از حقوق مصرف کننده این نرم‌افزار به گونه‌ای طراحی شده که قراردادهای الکترونیک برای پیشگیری از وقوع جرم و حمایت از حقوق اصناف در تالارها طراحی شده است و با حمایت دادستانی، اماکن و اتحادیه  عکاسان و تصویربرداران طرقبه شاندیز برای اجرایی این طرح در حمایت ازهنر، کسب و کار و به صورت قانونی نرم‌افزار اجرایی می‌شود. 
ارگنجی از اجرای موفق این سامانه در شهرستان طرقبه شاندیز، به‌عنوان مرکز اصلی برگزاری مجالس در خراسان رضوی شناخته می‌شود، خبر داد و گفت: در مدت ۳ ماه از راه‌اندازی سامانه، حدود ۱۴۰ مراسم و ۶۰ تخلف ثبت و به مراجع قانونی ارسال شده است. کلیه کارت های اعضا هوشمند و تمامی آتلیه ها ، تالارها  ، عکاسان ، فیلمبرداران به این سامانه متصل شده است.
وی ابراز امیدواری کرد : با توجه به درخواست‌های اتحادیه‌های دیگر در استان خراسان رضوی، این سامانه به‌زودی در سایر شهرستان‌ها نیز به‌کار گرفته شود و از مزایای آن بهره‌برداری شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار