کد خبر: 1250164
تاریخ انتشار: ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵
کشور‌های سوئیس و ایتالیا طبق توافقنامه نظامی که در سال ۲۰۰۴ امضا کرده بودند، امروز (دوشنبه) رزمایش هوایی مشترک خود را آغاز کردند.

جوان آنلاین: نیروی هوایی سوئیس و ایتالیا امروز دوشنبه رزمایش هوایی مشترک ۱۲ روزه خود را با نام SIFEX در ایسترانا در استان ترویزو ایتالیا آغاز کردند.

به گزارش ایرنا به نقل از آناتولی، دلفین شواب-آلماند سخنگوی نیرو‌های مسلح سوئیس طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این رزمایش هوایی در نوع خود اولین بار و با هدف ارزیابی و توسعه قابلیت‌های هوایی سوئیس و همچنین بهبود قابلیت همکاری با ایتالیا اجرا می‌شود.

در این بیانیه آمده است: هدف از این رزمایش تقویت توان دفاعی نیرو‌های مسلح سوئیس از طریق همکاری بین المللی است.

بر اساس این بیانیه در رزمایش مذکور جت‌های جنگنده F/A-۱۸ از نیروی هوایی سوئیس و جنگنده‌های یوروفایتر و همچنین اف۳۵ از نیروی هوایی ایتالیا شرکت دارند.

طبق بیانیه نیرو‌های مسلح سوئیس، خلبانان این کشور دانش و مهارت‌های خود را در دفاع هوایی فراملی با تاکید ویژه بر خلبانان جوان بهبود خواهند بخشید و برای پرواز در موقعیت‌های مختلف شب و روز و همچنین ارتفاع کم آموزش خواهند دید.

این رزمایش به عنوان بخشی از توافقنامه سال ۲۰۰۴ بین دو کشور برای اجرای فعالیت‌های مشترک در زمینه آموزش نظامی و آموزش نیرو‌های مسلح برگزار می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار