کد خبر: 1171986
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۵
کار دیگر از حرف و حدیث و شایعه گذشته است، با این وجود وزارت ورزش همچنان روی تکذیب استعفای سجادی پافشاری دارد.
دنیا حیدری

سجادی که در دوره احمدی‌نژاد نتوانست از مجلس رأی اعتماد بگیرد با رئیسی نیز شانس خود را امتحان کرد و این‌بار با کسب ۱۶۳ رأی موافق، ۱۰۷ رأی مخالف و ۱۳ رأی ممتنع توانست به وزارت ورزش و جوانان راه پیدا کند. حضوری که از همان روز‌های نخست با انتقاد‌های بسیاری همراه بود.
تصور می‌شد حضور یک فرد ورزشی در رأس وزارت ورزش با استقبال خوبی مواجه شود، اما حمید سجادی هرگز نتوانست در قامت وزیر ورزش نظر منتقدان را به خود جلب کند و همواره عملکردش زیر سؤال بود. انتقاد‌هایی که به اصحاب رسانه ختم نمی‌شد و چندین مرتبه پای او را به مجلس کشاند. احضاری که حتی با دریافت کارت زرد نیز همراه بود! استیضاح او که شهریور‌ماه ۱۴۰۰ به عنوان وزیر ورزش دولت سیزدهم رأی آورده بود، چند مرتبه کلید خورد، اما هر بار به نوعی از مهلکه فرار کرد. با وجود این بحث کنار رفتن سجادی از وزارت ورزش هرگز به دست فراموشی سپرده نشد، به‌طوری‌که این مسئله بعد از اتفاقی که اسفند‌ماه سال گذشته در کرمان رخ داد، بهانه‌ای تازه برای پایان دادن به دوران سجادی در وزارت ورزش بود. به‌گونه‌ای که بسیاری سعی کردند به بهانه سلامتی او را به کناره‌گیری ترغیب کنند و در همین راستا حتی فروردین، عضو فراکسیون ورزش مجلس نیز یک مرتبه تأکید کرد سلامتی وزیر از هر چیز دیگری مهم‌تر است: «پس از آن سانحه هوایی که رخ داد، او شرایط خوبی ندارد. قبل از این اتفاقات نقد‌هایی وجود داشت که مجلس موضع گرفته بود. تصمیمی که خود وزیر برای خودش گرفته که بحث استعفا مطرح است یا نیست، من اطلاع ندارم. مجلس ابتدا به فکر سلامتی آقای وزیر است و پس از آن راجع به بعد ورزش از موضع نظارتی وارد می‌شود تا اتفاقات خوبی رقم بخورد. ورزش حوزه گسترده‌ای است و وزیر باید به همه اقشار پاسخگو باشد، چون انتظارات بالاست، وزیر ورزش در نوک پیکان حمله قرار دارد. امیدوارم هرچه سریع‌تر سلامتی‌اش را به دست بیاورد.»
حادثه رخ داده در کرمان اگرچه خطر بزرگی بود که از بیخ گوش سجادی رد شد، اما می‌توانست بهانه خوبی برای کناره‌گیری او باشد و همین مسئله بار‌ها دستاویز قرار گرفت، به‌طوری‌که از ابتدای سال جاری چندین مرتبه خبر استعفای سجادی نقل محافل شد، اما هر بار وزارت ورزش سریعاً آن را تکذیب کرد. ولی اینکه طی یک ماه چندین مرتبه این بحث به میان بیاید بسیار جالب توجه است.
هنوز جوهر تکذیبیه قبلی وزارت ورزش در خصوص استعفای وزیر ورزش خشک نشده که این‌بار این مسئله از سوی یکی از نماینده‌های مجلس مطرح شده است. دنیامالی که خود نیز سابقه حضور در ورزش را دارد، صراحتاً می‌گوید دولت به این نتیجه رسیده که سجادی توان مدیریتی از لحاظ جسمانی به دلیل حادثه سقوط بالگرد را ندارد، برای همین قصد دارد وی را به زودی تعویض کند. براساس گفته‌های عضو فراکسیون ورزش مجلس، استیضاحی که برخی نماینده‌های مجلس پیگیر آن بودند با رایزنی‌هایی که از سمت دولت صورت گرفته فعلاً مسکوت مانده تا خود دولت، سجادی را برکنار و شخص دیگری را جایگزین او کند.
دنیامالی مدعی است این جابه‌جایی احتمالاً تا یکی، دو هفته آینده رقم خواهد خورد: «براساس گفته‌های دولت، حمید سجادی به دلیل کسالت‌هایی که براساس سقوط بالگرد برایش رقم خورده، استعفای خود را نوشته و تقدیم دولت کرده است.»، اما این مسئله تنها از سوی دنیامالی نیست که مطرح می‌شود و پیش‌تر نیز مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس از برکناری وزیر ورزش طی روز‌های آینده خبر داده و تأکید کرده بود اگر دولت به وعده‌اش عمل نکند نمایندگان برای استیضاح سجادی تعلل نخواهند کرد: «استیضاح وزیر ورزش از سال گذشته کلید خورده و دولت هم همان موقع قول تغییر داد، اما بعد از آن شاهد جابه‌جایی چند وزیر توسط دولت از جمله کشاورزی، صمت و آموزش و پرورش بوده‌ایم، ولی اتفاقی در وزارت ورزش نیفتاده است.»
گفته می‌شود مخالفان وزیر ورزش موفق به دریافت نظر مثبت برخی نمایندگان برای استیضاح او شدند و در همین راستا استیضاح وزیر ورزش با ۵۰ امضا تحویل هیئت رئیسه شده، اما براساس گفته نماینده‌های مجلس و نفراتی، چون دنیامالی گویا توافقاتی بین دولت و مجلس انجام شده تا سجادی قبل از استیضاح توسط نماینده‌های ملت، توسط دولت کنار گذاشته شود، اما در ادامه این سریال تکراری، روابط‌عمومی وزارت ورزش و جوانان اعلام کرد ادعای تقدیم استعفای وزیر ورزش و جوانان به رئیس‌جمهور کذب محض است. پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان در واکنش به انتشار خبر اعلام استعفای حمید سجادی اعلام کرد: «در پی انتشار اظهارات یک نماینده مجلس و ادعای او مبنی بر تقدیم استعفای وزیر ورزش و جوانان به رئیس‌جمهور، روابط‌عمومی این وزارتخانه با تکذیب ادعای مطرح شده اعلام می‌کند در شرایطی که ورزشکاران ایرانی روز‌های درخشان و پرافتخاری را برای ایران اسلامی رقم زده‌اند، ادعای تکراری تقدیم استعفای وزیر ورزش و جوانان مطرح شده که بدینوسیله این ادعا بار دیگر تکذیب می‌شود. ورزشکاران ایرانی در آستانه حضور در بازی‌های آسیایی و انتخابی المپیک قرار دارند و ورزش ایران همچون گذشته بدون توجه به حاشیه‌های مطرح شده و ادعا‌های تکذیب شده در سطح عالی به برنامه‌ریزی خود جهت حضور پرقدرت در رقابت‌های پیش‌رو ادامه می‌دهد.»، اما باید دید آیا به راستی همانطور که دنیامالی و مجتبی یوسفی در خصوص پایان کار سجادی در وزارت ورزش صحبت کرده‌اند، وزیر دو هفته دیگر باید با ورزش خداحافظی کند یا همچنان به کارش ادامه می‌دهد!

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار
وب گردی