کد خبر: 988844
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۵
عرب مازار در تبیین ریشه عدم خصوصی‌سازی صنعت خودرو گفت: خودرو در ایران، چون کاسه‌ای برای دولت‌ها بوده‌است. دولت‌ها همواره دنبال منابعی بوده‌اند که خارج از بودجه و نظارت مجلس در اختیار داشته باشند و خرج کنند.
سرویس اقتصادی جوان آنلاین: دکتر علی اکبر عرب مازار، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: شرکت‌های بزرگ در اقتصاد مانند ستون‌های یک خیمه هستند که در مقابل نوسانات استقامت می‌کنند.

عرب مازار در گفتگو با خط بازار معتقد است: ما در ایران کمتر شاهد حضور شرکت‌های بزرگ خصوصی هستیم به همین دلیل با کوچک‌ترین نوسانات ارزی، بسیاری از شرکت‌ها و کسب و کار‌ها از بین می‌رود، چون شرکت‌های کوچکی هستند.

عرب مازار در ادامه در پاسخ به سؤال دیگری درباره مقاومت‌ها در برابر خصوصی‌سازی در صنعت خودرو تصریح کرد: اینکه چرا شرکت‌های خودروسازی کارایی ندارند و اجازه داده نمی‌شود، به بخش خصوصی واگذار شود، به نوع نگاه دولت‌ها بر می‌گردد.

وی گفت: در کشور‌هایی مانند ایران دولت‌ها به دلیل داشتن منابع نفتی همیشه به دنبال آن بوده‌اند که نقش بزرگی را در اقتصاد بازی کنند. در نتیجه مدیریتی به وجود آمده که اجازه نمی‌دهد بخش خصوصی ایجاد و بزرگ شود.

وی افزود: در طول زمان، خودروسازی به جهت رابطه سیاسی با دولت ها، به بچه لوسی تبدیل شده‌است. تا وقتی که بحث رقابت مطرح می‌شود، برخی از خودروسازان مقوله بیکار شدن کارگران را مطرح می‌کنند در حالی که بخش قابل‌توجهی از نیرو‌های مازاد در خودروسازی، سفارشی و سیاسی استخدام شده‌اند.

وی در پایان تأکید کرد: آن کسانی که در ساختار سیاسی خودروسازی منافع دارند، اجازه خصوصی‌سازی را نمی‌دهند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار