کد خبر: 1289124
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۳۰
ممنوعیت اتحادیه اروپا برای صادرات مجدد گاز طبیعی مایع روسیه (ال‌ان‌جی) از طریق بنادر این منطقه که هدف آن کاهش درآمد انرژی است، اجرایی شد.

جوان آنلاین: به نقل از رویترز ممنوعیت اتحادیه اروپا برای صادرات مجدد گاز طبیعی مایع روسیه (ال‌ان‌جی) از طریق بنادر این منطقه که هدف آن کاهش درآمد انرژی است، اجرایی شد. این ممنوعیت که بارگیری مجدد محموله‌های روسیه را در بنادر اتحادیه اروپا برای صادرات به کشور‌های ثالث ممنوع می‌کند، در ژوئن ۲۰۲۴ تصویب شد و به قرارداد‌های امضا شده قبل از ۲۵ ژوئن سال گذشته، تا ۲۶ مارس ۲۰۲۵ مهلت داد.

به گزارش مهر، کارشناسان بازار گاز می‌گویند این اقدام تأثیر کمی خواهد داشت، زیرا انتقال محموله‌های ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اتحادیه اروپا به آسیا، کمتر از ۱۰ درصد از کل صادرات گاز مایع مسکو را تشکیل می‌دهد، اما تأمین کنندگان این حجم را به اروپا هدایت خواهند کرد.

روسیه، چهارمین تولیدکننده بزرگ ال‌ان‌جی در جهان با صادرات سالانه ۳۴.۷ میلیون تن در سال ۲۰۲۴ است که چهار درصد رشد سالانه داشت. تحلیلگران برآورد می‌کنند حدود ۲.۷ میلیون تن ال‌ان‌جی در بنادر اتحادیه اروپا برای صادرات به آسیا در سال ۲۰۲۴، بارگیری مجدد شده است.

اتحادیه اروپا هیچ برنامه فوری برای توقف خرید ال‌ان‌جی روسیه ندارد. این بلوک اعلام کرده است که به کمک افزایش واردات گاز از نروژ، آمریکا و قطر، تلاش خواهد کرد تا سال ۲۰۲۷، وابستگی خود به گاز روسیه را قطع کند.

طبق بررسی اندیشکده انرژی جهانی «امبر» (Ember)، واردات گاز طبیعی روسیه به اتحادیه اروپا در سال میلادی گذشته، ۱۸ درصد افزایش یافته است. در این مطالعه آمده است: این روند در سال ۲۰۲۵ ادامه دارد و اتحادیه اروپا به طور متوسط ۷۴.۳ میلیون متر مکعب در روز واردات ال‌ان‌جی روسیه در فوریه را به خود اختصاص داده است که رشد ماهانه ۱۱ درصدی را نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، صادرات ال‌ان‌جی روسیه از نوامبر تا ژوئن، به بنادر اتحادیه اروپا متکی می‌شود، زیرا یخ ضخیم، مانع از دسترسی کشتی‌های معمولی حمل ال‌ان‌جی به پایانه‌های قطب شمال کارخانه یامال ال‌ان‌جی شرکت نواتک می‌شود. این محموله‌ها از طریق کشتی‌های مخصوص یخ‌شکن به مراکز اتحادیه اروپا منتقل می‌شوند و در آنجا، مجدداً از طریق انتقال کشتی به کشتی، به حامل‌های گاز معمولی بارگیری می‌شوند و به کشور‌هایی از جمله چین، تایوان، هند و ترکیه صادر می‌شوند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار