کد خبر: 1290683
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۳
اداره کل غله وخدمات بازرگانی استان گلستان :
رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی گلستان با مدیرکل غله و خدمات بازرگانی این استان دیدار و در خصوص همکاری های مشترک در حوزه سلامت و تولید آرد کامل تبادل نظر کرد.

به گزارش جوان آنلاین : در این نشست که با هدف تقویت همکاری در حوزه سلامت و امنیت غذایی برگزار شد، دوجی، رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی گلستان ، بر لزوم تولید آرد کامل و نظارت دقیق بر کیفیت آرد و نان تأکید کرد و گفت: «سلامت مواد غذایی به ویژه نان که سهم عمده‌ای در سبد غذایی مردم دارد، از اولویتهای اصلی این دبیرخانه است.»

روح اله مهری مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان گلستان نیز در این جلسه با اشاره به تولید آرد کامل توسط ۳ کارخانه در استان اظهار داشت :همکاری همه دستگاه های مرتبط در خصوص فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به آحاد مردم در خصوص فواید آرد کامل می تواند به ارتقای سلامت جامعه کمک کند.

برچسب ها: همکاری ، سلامت ، آرد کامل
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر