کد خبر: 1288151
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در مراسم «شب هنر ایثار» عنوان کرد
«شب هنر ایثار» با حضور مدیران هنری، هنرمندان و خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان فعال در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با معرفی و رونمایی از هزارو۱۰۰ اثر هنری برگزار شد. 
 سید مرتضی ذاکر

جوان آنلاین: «شب هنر ایثار» با حضور مدیران هنری، هنرمندان و خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان فعال در عرصه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت با معرفی و رونمایی از هزارو۱۰۰ اثر هنری برگزار شد. 
به گزارش «جوان» به نقل از روابط عمومی رویداد، «شب هنر ایثار» آیین تجلیل از هنرمندان حوزه ایثار و شهادت با معرفی و رونمایی هزارو۱۰۰ اثر هنری در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، در تالار اندیشه حوزه هنری برگزار شد. 
 هنر جلوه‌ای از باور‌های انسان‌هاست
سعید اوحدی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این مراسم گفت: یکی از موضوعاتی که در قرآن و آموزه‌های دینی مورد تأکید قرار گرفته، تاریخ است. بیش از ۲۰۸ داستان تاریخی در قرآن اشاره شده که خداوند از طریق آنها، انسان را به تفکر و تدبر دعوت می‌کند. یک نوع نگاه دقیق به تاریخ وجود دارد که نشان می‌دهد وقایع تاریخی، سرنوشت انسان‌ها را در یک مدار وسیع‌تر قرار می‌دهد. جریان کربلا با تمام هجمه باطل در قالب آفرینش‌های مختلف هنری و ادبی ماندگار کرد. جریان نفاق همیشه به دنبال تحریف ارزش‌ها بوده‌است. 
وی تصریح کرد: امروز، جنگ ما جنگ نرم‌افزاری و جنگ نرم است. چه رسالتی بالاتر از رسالت شما هنرمندان که باید با زبان هنر، این ارزش‌ها را منتقل کنید؟ در حال حاضر، بیش از ۴۰۰ کانال تلویزیونی در دنیا وجود دارد که در حال جهت‌دهی به افکار عمومی و علیه کشور ما هستند. در چنین شرایطی، غیر از زبان هنر، هیچ ابزار دیگری نمی‌تواند به درستی از ارزش‌های شهدا پاسداری کند. 
معاون رئیس‌جمهور، هنر را جلوه‌ای از اعتقادات و باور‌های انسان‌ها دانست و گفت: هنر، تجلی اعتقادات وجودی انسان است. همان‌گونه که وصیتنامه‌های شهدا، عصاره جان و اندیشه آنان را به تصویر می‌کشد، هنر نیز رسالتی مشابه دارد و می‌تواند پیام شهدا را برای نسل‌های آینده ماندگار کند. 
قادر آشنا، مشاور وزیر و دبیر شورای فرهنگ عمومی، در این مراسم ضمن یادی از خاطرات دوران اسارت با اشاره به نقش هنر در انتقال پیام انقلاب گفت: هنر می‌تواند یک اثر را ماندگار کرده و جریان‌سازی کند و یادگاری ارزشمند از خود به جا بگذارد. ما در دوران جنگ، به دنبال نتیجه نبودیم، بلکه به تکلیف خود عمل می‌کردیم؛ برخلاف امروز که عقل معاش به نتیجه نگاه می‌کند. امروز نیز باید به مسئولیت خود در قبال خون شهدا پایبند باشیم. جمهوری اسلامی ایران خون‌بهای هزار انسان نازنین است و امروز ایران در جهان از اقتدار لازم برخوردار است. 
در ادامه یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز با بیان اینکه شهادت هنر مردان خداست، بیان کرد: تولید آثار هنری در بنیاد شهید و امور ایثارگران به معنای اراده و اهتمام این نهاد انقلابی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به زبان والای هنر است. 
وی گفت: می‌توان با تلاش بیشتر و خلق آثار تأثیرگذارتر رابطه خود و مخاطب را تقویت کرد تا به اعتبار این رابطه زمینه انتقال پیام والا و نام ایثار و شهادت را به جامعه فراهم کرد. امید که سال آینده برای بنیاد شهید و امور ایثارگران سال تولید آثار فاخر و ممتاز خواهد بود و سال ارتباط قوی‌تر و مستحکم‌تر بر مخاطب و سال شکوفایی هنر ایثار و شهادت. 
رونمایی از مجموعه کتاب‌های تازه چاپ شده «لب چوبی‌ام هنوز زنده‌است»، «خط به خط ادبیات جنگ را بلدم»، «آسمان را نمی‌شود خط زد» و «استعاره سرمستی» رونمایی از آلبوم بوئم سمفونی «ابر و آتش» با آهنگسازی بهزاد عبدی، خوانندگی هادی فیض‌آبادی و اشعار محمدمهدی سیار، تقدیر از غلامرضا صنعتگر خواننده و آهنگساز معاصر، تجلیل از مهدی صیاد شیرازی، فرزند شهید سپهبد علی صیاد شیرازی از محمدرضا شفیعی تهیه‌کننده فیلم سینمایی «صیاد»، نیما مهدیان کارگردان مستند «یک وجب خاک»، سید مهدی سجادی مدیر عامل بنیاد فارابی، احمدرضا درویش کارگردان مطرح حوزه ایثار و شهادت، مجتبی قاسمی تهیه‌کننده و کارگردان مستند «شهدای غریب» و فرهاد قائمیان بازیگر سینما و تلویزیون از دیگر بخش‌های این مراسم بود.

برچسب ها: هنر ، ایثار ، هنرمندان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار