کد خبر: 1285657
تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵
مقامات وزارت امور خارجه ترکیه و انگلیس فردا با برگزاری نشستی در آنکارا درباره سوریه رایزنی می‌کنند.

جوان آنلاین: ترکیه و انگلیس فردا در آنکارا درباره سوریه رایزنی می‌کنند.

به گزارش مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، این رایزنی‌ها به ریاست نوح ییلماز، معاون وزیر امور خارجه ترکیه و همیش فالکونر، معاون وزارت خارجه انگلیس در امور شرق میانه، افغانستان و پاکستان برگزار می‌شود.

در این نشست مسائل منطقه‌ای به ویژه سوریه و لزوم لغو کامل تحریم‌ها بدون پیش‌شرط به بهانه بازسازی و توسعه اقتصادی دمشق مورد بحث و رایزنی قرار خواهد گرفت.

انتظار می‌رود ییلماز در چارچوب این رایزنی‌ها، دیدگاه و انتظارات ترکیه در خصوص امنیت، ثبات و وضعیت اقتصادی سوریه و لزوم توقف اقدامات رژیم صهیونیستی که آشکارا حاکمیت سوریه را نقض و تهدید می‌کند، مطرح کند.

برگزاری نشست فردا و تلاش‌های پراکنده برای تعلیق تحریم‌ها علیه سوریه از زمان روی کار آمدن تروریست‌ها در این کشور توسط ترکیه و برخی از کشور‌های اروپایی آشکارا نشان دهنده پشتیبانی آنها از تروریست‌های وابسته به الجولانی است.

برچسب ها: ترکیه ، انگلیس ، سوریه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار