کد خبر: 1273778
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۶
مدیرکل دفتر امور عملیات راهداری، ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای با اشاره به بارش نزولات جوی و آماده‌باش عوامل راهداری در سطح جاده‌های بین‌شهری، گفت: طی ۴۸ ساعت گذشته، بیش از ۴۵ هزار کیلومتر از انواع جاده‌های ۲۳ استان کشور برف‌روبی شده است.

جوان آنلاین: «غلام‌عباس بهرامی‌نیا» افزود: طی دو روز گذشته ۱۴ هزار کیلومتر از محورهای شریانی و ۳۱ هزار کیلومتر از محورهای غیرشریانی کشور تحت تأثیر بارش برف قرار داشته است.

وی بیان‌داشت: در این بازه زمانی با استفاده از ۶ هزار و ۷۵۰ دستگاه ماشین‌آلات راهداری، عملیات برف‌روبی و بازگشایی محورهای مواصلاتی بین‌شهری به همت راهداران انجام شده است.

این مسئول خاطرنشان‌کرد: در مدت یاد شده ۶ هزار و ۸۰۰ نفر- روز عوامل راهداری در آماده‌باش کامل و مشغول بازگشایی محورهای برف‌گیر کشور بوده‌اند.

بهرامی‌نیا ادامه‌داد: به منظور بازگشایی و تسهیل در تردد وسائل نقلیه، ۱۸ هزار تُن نمک و ماسه در سطح محورهای مواصلاتی کشور استفاده شده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار