کد خبر: 1261736
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۰۳:۴۰
مادران و همسران صبور شهدای جبهه مقاومت بهترین نمونه مادرانی هستند که بخش کوچکی از دنیا را به دست‌شان داده و بهشت تحویل گرفته‌اند. 

جوان آنلاین: زنان با مهر مادری‌ای که در سینه دارند، قدرت آن را دارند دنیا را تغییر دهند و به جایی بهتر برای زندگی‌کردن تبدیل کنند. نمونه‌های آن را زیاد دیده‌ایم.
مادران و همسران صبور شهدای جبهه مقاومت بهترین نمونه مادرانی هستند که بخش کوچکی از دنیا را به دست‌شان داده و بهشت تحویل گرفته‌اند. 
این شیرزنان با دستان خالی آنچنان دلاورانه در برابر رژیم‌صهیونیستی ایستاده و این ایستادگی را به فرزندان و مردان خود نیز یاد داده‌اند که دنیا را به حیرت واداشته است. 
همچنان که زنان و مادران میهن‌مان هم در دوران‌های مختلف و در بزنگاه‌های تاریخی خوش درخشیده‌اند؛ مادرانی که حتی فرزندان‌شان را برای جبهه مقاومت برای اسلام و ارزش‌های اسلامی فدا کرده و از جان و مال و فرزند یعنی عزیزترین داشته‌های‌شان گذشته‌اند تا بایستند و دنیایی بهتر بسازند. 
این روز‌ها هم بانوان کشورمان در پویشی مردمی هر آنچه دارند را در طبق اخلاص می‌گذارند و طلاهای‌شان را به رزمندگان جبهه مقاومت در لبنان و غزه اهدا می‌کنند؛ مادرانی که پیام‌آوران و منادیان صلح هستند و اگر اداره دنیا را به آن‌ها می‌دادند، دیگر آتش هیچ جنگی برافروخته نمی‌شد. 
بر همین اساس معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در نشست وزرایی اجلاس خانواده در قطر با اشاره به حمله رژیم‌صهیونیستی به فلسطین و لبنان، پویش مادران صلح برای آتش‌بس و توقف جنگ در غزه و لبنان را معرفی کرد و خواستار پیوستن مادران کشور‌های مختلف به این پویش شد. 
زهرا بهروزآذر در نشست وزرایی اجلاس خانواده در قطر، به تبیین اهمیت تحکیم بنیان خانواده پرداخت و خانواده را ستون توسعه و پیشرفت خواند. 
بهروزآذر اظهار داشت: امروزه چهار روند کلان جهانی پیش روی خانواده‌ها قرار دارد که تأثیرات عمیقی بر آن‌ها گذاشته است؛ تغییرات تکنولوژیکی، مهاجرت و شهرنشینی، تحولات جمعیتی و تغییرات آب و هوایی. 
در مجموع، این چهار روند به دلیل تغییراتی که در زندگی روزمره و ساختار اجتماعی و اقتصادی خانواده‌ها ایجاد می‌کنند، نیازمند توجه ویژه هستند. این تغییرات ساختار خانواده‌ها را به چالش کشیده‌اند و روابط خانوادگی و آینده فرزندان‌مان را به شکل‌های مختلف دگرگون کرده است. 
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی و سیاستگذاری ملی و محلی در راستای تحکیم روابط و حفظ بنیان خانواده تأکید کرد: آنچه در گذشته و در نبود این برنامه‌ها باعث تحکیم خانواده‌ها می‌شد، ارزش‌های جامعه مانند احترام به بزرگ‌ترها، همبستگی، فداکاری، تعهد و وفاداری بوده است. 
وی افزود: امروز وظیفه ماست که برای حفظ این ارزش‌ها تلاش و آن‌ها را به نسل‌های آینده منتقل کنیم. 
بهروزآذر خاطرنشان کرد: ما باید ارتقای مهارت‌های ارتباطاتی، مدیریت تعارض، حل بحران، تاب‌آوری، همدلی و همبستگی خانوادگی را در دستور کار بگذاریم، از طرفی با حمایت از برنامه‌ها و فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، فرصت‌های بیشتری برای تعامل حضوری خانواده‌ها فراهم کنیم. برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و گردشگری خانوادگی می‌توانند موجب تقویت روابط و همدلی در خانواده شوند. 
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به جنگ جاری در فلسطین به معرفی پویش مادران صلح برای آتش‌بس و توقف جنگ در غزه و لبنان پرداخت و خواستار پیوستن مادران از دیگر کشور‌ها به این پویش شد. 
این اجلاس در بزرگداشت سی‌امین سالگرد سال جهانی خانواده از سوی سازمان ملل متحد برگزار شده و کارشناسان برجسته، سیاستگذاران و رهبران فکری را گرد هم می‌آورد تا در بحث‌های روشنگرانه، جلسات میزگرد و نمایشگاه‌های مربوط به ارتقای خانواده شرکت کنند. افتتاحیه رسمی اجلاس خانواده در دوحه امروز برگزار شد. بهروز آذر که با دعوت رسمی دولت قطر در این اجلاس حضور یافت، سرپرستی هیئت ایرانی را بر عهده دارد.

برچسب ها: مادر ، همسر ، جنگ ، جنگ غزه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار