جوان آنلاین: بنده به موضوعاتی که در آن قهرمان تأثیر گذار است و درواقع سالهاست در سینما و تلویزیون رخت بر بسته است میپردازم، زیرا عمدتاً کارهای نمایشی ما به سمت کارهای کسل کننده و یأسآلود رفته است.
علی غفاری کارگردان سریال «رخنه» میگوید: این سریال یک کار مشترک بین وزارت دفاع و سازمان صداوسیما است. در واقع اولین کار مشترک بین این دو ارگان است.
این کارگردان با اشاره به سختیهایی که در این راه تجربه کرده است عنوان کرد: موضوعاتی که برحسب واقعیت هستند به نمایش درآوردن آنها بسیار کار دشواری است زیرا مجبور هستید دانههای تسبیح را از یک نخ عبور دهید و به یک کار نمایشی تبدیل کنید. همینطور ذات محرمانگی این نوع پروندهها محدودیتهایی در اجرا برای ما ایجاد میکرد. وی افزود: سریال بچه مهندس یکی از کارهایی بود که بنده کارگردانی آن را برعهده داشتم، در فصل سوم این سریال از دو عنصر نخبهگرایی و خرابکاری از سوی سرویسهای بیگانه استفاده شده بود. این موضوع باعث شده است سریال رخنه به این سریال شباهتهایی پیدا کند، منتها این موضوع کمی گستردهتر بود. غفاری با بیان اینکه این سریال مورد توجه بسیاری از مخاطبان بوده، گفت: بازخوردهایی که گرفته میشود بسیار مثبت است، به هر حال باید به آماری که سازمان صداو سیما پس از پایان هر سریال انتشار میکند توجه کرد ولی تا به الان در مواجهه با مخاطب عمدتاً نگاههای مثبتی را داریم. وی درباره موضوع سریال «رخنه» خاطرنشان کرد: این سریال درباره یک تلاش همگانی برای پیشرفت علمی کشور است. در واقع نقش اصلی این سریال افراد گمنام و ناشناخته هستند، این کار یک کار ملودرام و خانوادگی است. همینطور کار امنیتی و اکشن است. ترکیب این دو ژانر با هم کار بسیار سختی بود، اما خدا را شکر انجام شد و نتیجه آن را مشاهده میکنیم.
این کارگردان ادامه داد: بنده به موضوعاتی که در آن قهرمان تأثیر گذار است و درواقع سالهاست در سینما و تلویزیون رخت بر بسته است میپردازم، زیرا کارهای نمایشی ما به سمت کارهای کسل کننده و یأسآلود رفته است، موضوعات این چنینی مخاطب را به وجد میآورد و به عنوان یک ایرانی احساس غرور میکنند. غفاری در پایان سخنان خود اضافه کرد: اگر فیلمنامه خوبی چه در قالب سینما و چه سریال پیش آید به نظر من وظیفه است که ما به این نوع کارها بپردازیم، سازمان صداوسیما باید کمک کند که این بخش تقویت شود و تماشاگران ما شاهد کارهای بیشتر و بهتری باشند.