کد خبر: 1173436
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۲
مدیر بهره برداری و کنترل سیستم شرکت مدیریت شبکه برق گفت: پیش‌بینی می‌شود امروز اوج مصرف برق به عدد ۷۳ هزار مگاوات نزدیک شود.

به گزارش جوان آنلاین به نقل از ایرنا، «مازیار جمشیدی» در گفت‌وگویی افزود: از ابتدای هفته با توجه به افزایش دما در بیشتر نقاط کشور با افزایش قابل توجه مصرف برق مواجه هستیم، به‌طوری‌که اوج مصرف در روز‌های شنبه و یکشنبه از عدد ۷۲ هزار مگاوات عبور کرد.

وی ادامه‌داد: امروز نیز مشابه دیروز است و پیش‌بینی می‌شود مقداری افزایش مصرف نسبت به دیروز داشته باشیم؛ براساس پیش‌بینی‌ها امروز، مصرف برق به عددی میان ۷۲ هزار و ۵۰۰ تا ۷۳ هزار مگاوات برسد.

جمشیدی تاکید کرد: از مردم درخواست می‌شود در ساعت‌های اوج مصرف همکاری کنند و مصرف خود را کاهش دهند و از دور کُند کولر‌های آبی استفاده کنند یا دمای کولر‌های گازی را روی ۲۵ درجه تنظیم کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار