خواب یکی از نیاز‌های اساسی بدن است که به ترمیم انرژی، بازسازی بافت‌ها و تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند. اما امروزه بسیاری از افراد از بی‌خوابی یا کاهش کیفیت خواب رنج می‌برند و به دنبال راه‌حل‌های طبیعی برای بهبود آن هستند. در این راستا، پژوهشگران با بررسی خواص زعفران، به دنبال پاسخ به این نیاز مهم بوده‌اند.
حافظه نه‌تنها در مغز، بلکه در کل بدن ذخیره می‌شود. آیا این بدان معناست که «خود» ما نیز همین‌طور است؟
پژوهشگران چینی با ساختن نمایشگر LED که تنها ۹۰ نانومتر عرض دارد، به تراکم ۱۲۷ هزار پیکسل در اینچ دست یافتند.
۱۴مارس سالروز جشن جهانی «عدد پی» است؛ عددی ویژه که نقش منحصر به فردی در پیشرفت‌های علمی و فناوری بشر ایفا کرده است
حدود ۲۵۲ میلیون سال پیش، زمین شاهد یکی از عظیم‌ترین رویداد‌های انقراض در تاریخ خود بود. این رویداد که به انقراض بزرگ پرمین-تریاس معروف است، باعث نابودی بخش عمده‌ای از گونه‌های جانوری شد. اما در کنار این فاجعه، تغییرات گسترده‌ای در آب‌وهوا و پوشش گیاهی نیز رخ داد که اکنون دانشمندان به بررسی آن پرداخته‌اند تا درک بهتری از تغییرات اقلیمی گذشته و پیامد‌های احتمالی تغییرات آب‌وهوایی امروز داشته باشند.
ماخ می‌گوید هر جسم در فضا نه‌تنها توسط اجسام مجاور خود بلکه از سوی تمام اجسام موجود در جهان تحت تأثیر قرار می‌گیرد
پژوهش جدیدی نشان می‌دهد، در تکامل‌پذیری سرعت تغییرات محیطی نقش مهمی دارد. اگر محیط خیلی آهسته تغییر کند (مثلاً هر ۳۰۰نسل)، موجودات به محیط ثابت عادت می‌کنند
محققان مؤسسه اتوماسیون آکادمی علوم چین در یک مطالعه جدید، رابطه بین ساختار اتصالات مغز و ویژگی‌های ژنتیکی را بررسی کرده‌اند
روزه‌داری نه‌تنها از سلامت مغز محافظت می‌کند، بلکه باعث افزایش تولید سلول‌های عصبی مرتبط با بهبود عملکرد شناختی می‌شود. این تحقیق تأیید کرد که روزه‌داری در حفظ عملکرد مغزی و کاهش خطر بیماری‌های عصبی مثل آلزایمر و پارکینسون مؤثر است.
شرکت اوپن‌ای آی «چت جی‌پی‌تی ۴.۵» را به عنوان یک مدل زبانی بزرگ عمومی معرفی کرد.
۲