کد خبر: 984251
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۲
تخت‌روانچی:
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، اتهامات مقامات آمریکایی علیه کشورمان را برای منحرف کردن از ۱۷ سال اشغال نظامی عراق و کشتار صد‌ها هزار شهروند بی گناه این کشور دانست.
سرویس سیاسی جوان‌آنلاین: مجید تخت روانچی در واکنش به اتهام زنی‌های مقامات آمریکایی علیه جمهوری اسلامی ایران، افزود: اتهامات آمریکا علیه کشورمان برای منحرف کردن توجهات از عصبانیت مردم عراق علیه کشتار وحشیانه اخیر عراقی‌ها توسط واشنگتن است.

وی ادامه داد: فراتر از آن، برای انحراف توجه از اشغال عراق است که از ۱۷ سال پیش تا کنون انجام شده است و نتیجه آن کشتن بیش از ۳۰۰ هزار عراقی بی گناه است.

نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد اضافه کرد: الحشد الشعبی و شاخه‌های آن یک گروه صرفا عراقی است که تحت نظارت دولت عراقی حاکم، مشروع و دموکراتیک و تحت قوانین آن فعالیت می‌کند.

تخت روانچی تصریح کرد: این گروه نقش مهمی در مبارزه با داعش و شکست آن در عراق بازی کرد و اکنون مهم‌ترین ضامن علیه احیای دوباره این گروه تروریستی است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا و دیگر مقامات این کشور پس از حمله اخیر به مقر نیرو‌های الحشد الشعبی عراق و کشتار بیش از ۲۵ نفر از مردم عراق، تلاش می‌کنند ایران را عامل این حوادث نشان دهند.

این در حالی است که به گفته بسیاری از کارشناسان آمریکایی، الحشد الشعبی در مبارزه با تروریسم نقش اساسی داشت و این اقدام در هماهنگی کامل با دولت و مقامات رسمی عراق انجام شده است.

هواپیما‌های آمریکا یکشنبه شب مقر نیرو‌های تیپ‌های ۴۵ و ۴۶ الحشد الشعبی در منطقه القائم در غرب استان الانبار را هدف گرفتند.

ارتش آمریکا با تأیید حملات هوایی به خاک عراق، اعلام کرد که نیرو‌های آن‌ها حملات دقیقی علیه پنج مقر و تأسیسات متعلق به گردان‌های الحشد الشعبی در خاک عراق و سوریه انجام دادند.

لحظاتی پس از این حمله، مردم، مسؤولان، شخصیت‌های سیاسی و دولتی عراق، اقدام آمریکا در نقض حاکمیت ملی و تمامیت ارضی کشور را محکوم کردند.

به دنبال این حمله «برهم صالح» رئیس جمهوری عراق در تماس تلفنی با کاردار سفارت آمریکا، اقدام واشنگتن علیه مقر الحشد الشعبی را محکوم کرد.

وی گفت که حملات آمریکا به مواضع الحشد الشعبی در استان الانبار، نقض حاکمیت عراق است.
منبع: تسنیم
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
قاسم
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۳۵ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۱
0
0
جرا تو حمله به سفارت امریکا را محکوم نمیکنی؟ واقعا تصور میکنی حمله به یک سفارت کار درستی میباشد؟ امریکا جنایتکار درست ولی کلا حمله به سفارت هر کشوری محکوم میباشد
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار