به گزارش خبرنگار جوان آنلاین، بر اساس ارقام درج شده در پایگاه اطلاعرسانی مدیریت فناوری بورس تهران، شاخص کل بورس اوراق و بهادار تهران امروز با ۷۹۰.۳۶ واحد رشد به ۱۵۷ هزار و ۴۸۴ واحد و ارزش روز بازار به ۵۹۸ هزار میلیارد تومان رسید.
شاخص قیمت (وزنی- ارزشی) با ۲۲۹.۷۵ واحد رشد به ۴۵ هزار و ۷۷۹ رسید. شاخص کل (هموزن) با ۱۱۰.۸۷ واحد رشد به ۲۷ هزار و ۷۷۹ واحد رسید. شاخص قیمت (هموزن) با ۷۸.۰۸ واحد رشد به ۱۹ هزار و ۳۰ واحد رسید.
شاخص آزاد شناور با ۱۳۲۹.۵۰ واحد افزایش به ۱۷۰ هزار و ۶۲۷ واحد رسید. شاخص بازار اول بورس با ۸۶۲.۴۷ واحد رشد به ۱۱۵ هزار و ۹۲۰ واحد و شاخص بازار دوم با ۲۲۲.۳۰ واحد افزایش به رقم ۳۱۴ هزار و ۲۰۸ واحد رسید.
نماد فملی، فولاد، شپنا، وبملت، مبین بیشترین تاثیر مثبت را بر شاخص بورس ایران داشت و نماد فارس و تاپیکو بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص بورس گذاشت.
در بازار فرابورس ایران شاخص کل فرابورس ۹.۷۶ واحد رشد به رقم ۱۸۲۶.۶۷ واحد رسید.
معاملهگران فرابورس تعداد ۵۶۲ میلیون و ۲۷۴ هزار واحد برگ سهم در قالب ۹۲ و ۸۸۹ هزار برگ به ارزش ۲۶۱ میلیارد تومان داد و ستد کردند.