کد خبر: 718475
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۱
مديرعامل اتحاديه فرآورده‌هاي لبني با بيان اينكه بهترين و پرخاصيت‌ترين شير، شير پاستوريزه است، گفت: شيرهاي فله‌اي عرضه شده در مغازه‌ها همان شيرهايي است كه به علت نداشتن استاندارد‌هاي لازم از دامداران خريداري نشده و برگشت مي‌خورد.
به گزارش فارس، محمدرضا اسماعيلي گفت: عده‌اي از مصرف‌‌كنندگان مواد لبني و شير بر اين باورند شير فله‌اي (سنتي) كه معمولاً در مغازه‌هاي لبنيات فروشي عرضه مي‌‌شود، داراي خاصيتي‌ بيشتر و بهتر نسبت به شيرهاي پاستوريزه است در حالي كه اين شيرها در اصل به دليل عدم برخورداري از استانداردهاي لازم كارخانجات برگشت خورده‌اند و كارخانه‌ها آن را خريداري نكرده‌اند.
وي با بيان اينكه اگرچه ممكن است اين شيرها طعم بهتري داشته باشند چون اغلب پرچرب هستند، افزود: حتي با جوشاندن شير خام هم ممكن است برخي باكتري‌ها و ميكروب‌هاي موجود در شير از بين نرود و باعث بروز بيماري در انسان شود.

منبع: فارس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار