کد خبر: 1291458
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
حماس تاکید کرد که یورش شهرک‌نشینان به مسجد الاقصی برای یهودی‌سازی مسجد الاقصی و قدس و نابودی هویت عربی و اسلامی آن است.

جوان آنلاین: جنبش مقاومت اسلامی (حماس) روز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: حمله صبح امروز شهرک نشینان به صورت گروهی به محوطه‌های مسجد الاقصی تحت حمایت نیرو‌های اشغالگر و انجام مناسک تلمودی و گردش‌های تحریک‌آمیز آنان در این مکان مقدس تجاوزی جدید در هتک حرمت مسجد الاقصی و ادامه تلاش‌های دولت اشغالگر تروریست برای یهودی‌سازی مسجد الاقصی و قدس و نابودی هویت عربی و اسلامی آن است.

به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است: ما ملت فلسطین به ویژه در قدس و اراضی اشغالی و کرانه باختری را به افزایش حضور در مسجد الاقصی و مقابله با تلاش‌های شهرک‌نشینان برای تحمیل واقعیت‌های یهودی‌سازی بر این مکان مقدس و شدت بخشیدن به درگیری با ارتش اشغالگر و شهرک نشینان تروریست برای دفاع از اراضی و مقدسات و مسئله ملی فلسطینیان دعوت می‌کنیم.

حماس اعلام کرد: ما همچنین از کشور‌های عربی و اسلامی و دولت‌ها و ملت‌ها و نهاد‌های مرتبط به ویژه اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی می‌خواهیم اقدامی فوری برای توقف تجاوزات و جنایات اشغالگران علیه ملت فلسطین انجام داده و برای حمایت از مسجد الاقصی در برابر خطرات بزرگی که آن را احاطه کرده دخالت کنند در حالی که ملت فلسطین در معرض حملات وحشیانه هدایت شده از سوی صهیونیست‌های فاشیست و جنگ نسل کشی در نوار غزه قرار دارد.

پیش از این و در صبح امروز ۷۶۵ شهرک نشین صهیونیست در دومین روز از عید پسح به مسجد الاقصی یورش بردند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار