کد خبر: 1289114
تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۹
وزیر نفت گفت: برای تامین بنزین در پیک دوم سفر‌ها مشکلی نخواهیم داشت.

جوان آنلاین: وحسن پاک‌نژاد، در حاشیه بازدید از پالایشگاه تهران با بیان اینکه از شروع سفر‌های نوروزی که معمولاً از ۲۵ اسفند شروع می‌شود تا روز گذشته در مجموع بیش از ۱۳۰ میلیون لیتر در روز به‌طور متوسط مصرف بنزین داشتیم، گفت: مصرف بنزین در روز ۲۹ اسفند ۱۴۰۳ به رقم شگفت‌آور ۱۶۴ میلیون لیتر رسید که نسبت به سال گذشته این عدد حدوداً ۸ درصد بیشتر است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: اگر مصرف متوسط ۱۳۴ میلیون لیتر از آغاز تعطیلات را نسبت به مدت مشابه پارسال مبنا قرار دهیم (حدود ۱۲۴، ۱۲۵ میلیون لیتر) حدود ۸ لیتر افزایش مصرف داشته‌ایم.

وزیر نفت تاکید کرد: خوشبختانه با تلاش و برنامه‌ریزی‌های به‌موقع و مناسبی که همکاران ما در مجموعه شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی انجام دادند، وضعیت ذخایر سوخت ما به‌ویژه در مناطقی که تراکم حضور هم‌وطنانمون است، بسیار خوب است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار