کد خبر: 1288427
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۳
شهردار اصفهان:
اصفهان- شهردار اصفهان گفت: در شهرداری سازوکار مرکز ۱۳۷ یک ظرفیت بسیار عالی برای افزایش سطح مشارکت مردم است؛ مردمی که در هر سطحی علاقه‌مند هستند به شهر خود کمک کنند.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین علی قاسم‌زاده امروز _پنجشنبه بیست‌وسوم اسفند_ در پنجاه‌وهفتمین ویژه برنامه به احترام مردم اصفهان با محوریت «آغاز طرح شهربان» و رونمایی از ۲۰ پروژه جدید با هدف ارتقای سامانه پاسخگویی ۱۳۷ (به توان ۲۰) و به‌مناسبت ۲۰ سالگی اداره ارتباطات مردمی ۱۳۷ شهرداری اصفهان اظهار کرد: یکی از ویژگی‌های حکم‌روایی مطلوب مشارکت‌پذیری و مشارکت‌جویی است که نیاز به سازوکار دارد.

وی افزود: در شهرداری سازوکار مرکز ۱۳۷ یک ظرفیت بسیار عالی برای افزایش سطح مشارکت مردم است؛ مردمی که در هر سطحی علاقه‌مند هستند به شهر خود کمک کنند.

شهردار اصفهان با بیان اینکه امروز نظامی طراحی و ارائه شد که بر اساس آن مردم در هر سطحی می‌توانند به شهر خود کمک کنند، تصریح کرد: بستر اصلی این ارتباط سامانه ۱۳۷ است که مردم اصفهان به‌خوبی این سامانه را می‌شناسند، گاهی بیش از هزار تماس در روز از سمت مردمی برقرار می‌شود که شهر را می‌بینند، مشکلات را پیدا و انعکاس می‌دهند؛ این یعنی یک شهر زنده و مردمی که علاقه‌مند هستند شهر به‌روز و آماده باشد.

قاسم‌زاده با اشاره به طرح شهربان گفت: سامانه ۱۳۷ یک سامانه فوق‌العاده پویا است و ایستا نیست، هرروز خود را به اقتضای توانمندتر می‌کند؛ در حال حاضر ظرفیت‌های جدید ایجاد شده است و مردم می‌توانند در سلسله مراتب شهروند، شهربان، شهریار و شهراندیش به اداره بهتر شهر کمک کنند.

وی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم ظرفیت‌های جدید برای مشارکت بهتر و بیشتر با مردم در شهر ایجاد شود.

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار