کد خبر: 1288219
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
شهردار محمدشهر :
شهردار محمدشهر از آمادگی کامل این شهر برای استقبال از سال نو و ارائه خدمات ویژه برای شهروندان و مسافران نوروزی خبر داد و گفت: در اقدامات صورت گرفته برنامه ریزی لازم جهت ماه مبارک رمضان و ایام خاص در این ماه پیش بینی شده است.

حسن زاده در جلسه ستاد خدمات سفر استانبه ریاست استاندار البرز برگزار شد، ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و تبریک حلول سال نو، گفت: همزمان با آغاز تعطیلات نوروزی و افزایش حجم مسافران به این منطقه، اقدامات گسترده‌ای برای بهبود شرایط شهری و ارائه خدمات بهتر به مسافران و شهروندان آغاز شده است.

وی افزود: در راستای زیباسازی شهری، نصب المان‌های نوروزی در میادین اصلی و پارک‌ها صورت گرفته است تا فضای شهری برای مسافران و مردم خوشایندتر شود.

شهردار محمدشهر همچنین از برنامه‌های ویژه نظافت و بهبود وضعیت معابر خبر داد و گفت: پاکسازی و نظافت مستمر خیابان‌ها و مکان‌های عمومی در اولویت قرار دارد. علاوه بر این، روشنایی معابر اصلی و فرعی تقویت شده و خط‌کشی خیابان‌ها برای افزایش ایمنی رانندگان و عابران پیاده به‌طور کامل بازنگری و اجرا گردیده است.

وی همچنین از استاندارسازی و بهبود روشنایی معابر سطح شهر با مصوبه شورای اسلامی شهر با خرید لامپ و تجهیزات و اعتباری بالغ بر پنج میلیارد تومان با همکاری اداره برق جنوب شهرستان کرج در تعویض و ترمیم روشنایی معابر سطح شهر و نقاط تاریک و همچنین اورهال و تعمیر چراغ‌های راهنمایی و نصب تجهیزات جدید برای تسهیل در تردد خبر داد و تصریح کرد: برای رفاه بیشتر مسافران، پک‌های ویژه شامل نقشه شهری، راهنمای مکان‌های دیدنی و سایر اقلام ضروری تهیه و در اختیار گردشگران قرار خواهد گرفت.
شهردار محمدشهر در پایان تاکید کرد که تمام این اقدامات با هدف ارائه خدمات مطلوب و ایجاد تجربه‌ای دلپذیر برای مسافران انجام می‌شود. 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار