جوان آنلاین: دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال است که جنگ اصلی ما را جنگ اقتصادی نامیدهاند، گفت: هم اکنون وظیفه ما این است که به قهرمانان و فرماندهان این جنگ اقتصادی کمک کنیم.
به گزارش ایرنا، دکتر علی اکبر احمدیان، نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار با رئیس کل، معاونان و جمعی از مدیران دادگستری استان تهران، با ارائه تحلیلی درخصوص وضعیت جبهه مقاومت و حوادث یک سال و نیم گذشته به تشریح عملکرد جمهوری اسلامی ایران در تقویت و پشتیبانی از جریان مقاومت پرداخت.
احمدیان در این دیدار با بیان اینکه مردم بزرگترین سرمایه انقلاب اسلامی هستند، اقتدار قوه قضائیه را بخشی از امنیت ملی در نگاه مردم دانست. دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به ضرورت اقتدار قوه قضائیه افزود: درخصوص امنیت قضایی نیز باید گفت که توانمندی و اقتدار قوه قضا، جزئی از امنیت ملی در نگاه مردم است. مردم، صاحب و سرپرست مسائل و امور کشور را در بسیاری امور قوه قضائیه میدانند و این ارتباط مستقیمی با سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی مردم به نظام اسلامی دارد.
صرف گفتن مأموریم و معذوریم مجوزی برای تحمیل نیست
احمدیان در ادامه با اشاره به جایگاه دستگاه قضایی، خاطرنشان کرد: قوه قضائیه نماد رحمت است، این شمشیر آخته، یک دل پر رحمی در پس خود نسبت به مردم دارد، در این راستا به این نکته باید توجه داشت که مردم صرفاً به معنای مؤمنین و متقین نیست. وی با تأکید بر ضرورت رضایتمندی مردم بیان کرد: برخی از قوانین و احکام باعث به وجود آمدن گلهمندیهایی نسبت به نظام اسلامی شده است. ما نباید به کشاورز، کارگر و مردم صرفاً بگوییم مأموریم و معذور و بخواهیم چیزی را تحمیل کنیم، ما باید غصه مردم را بخوریم، ولو به آنها مهلت هم داده باشیم و قانون را هم متذکر شده باشیم.
دو روز پیش نیز اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس قوه قضائیه، ضمن ستایش از اقدامات قوه قضائیه دربرخورد با مظاهر فساد تصریح کردند به واسطه همین برخورد قاطع و قانونی سرمایه اجتماعی دستگاه قضا رشد یافته و امید در جامعه به شکل معناداری افزایش داشته است.
درقاموس مقاومت شکست معنا ندارد
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی در ادامه با تبیین تفاوتهای میان دو مقوله «مقاومت» و «جنگ» به تشریح چگونگی تحقق پیروزی در جنگ و تفاوت آن با تحقق پیروزی در مقاومت پرداخت و تأکید کرد: مقاومت هیچ وقت شکست برایش معنا ندارد و نخواهد داشت و مبنا و دلیل این موضوع نیز ماهیت مقاومت است، مبنای مقاومت بر مبنای حق و نفی طاغوت قرار گرفته. پیروزی در مقاومت با پیروزی در جنگ تفاوت اساسی دارد. در مقاومت پیروزی یعنی غلبه فکری و عدم ناامیدی و استقلال ولی در جنگ، پیروزی صرفاً به معنای تصرف سرزمین و کشتار بیشتر و به دست آوردن منابع مادی طرف مقابل است. وی هدف مقاومت را استمرار و تداوم فرهنگ مقاومت دانست و افزود: نیل به پیروزی و نابودی سلطه و استکبار، نقطه نهایی و هدف مقاومت است. همچنین از دیگر تفاوتهای جنگ با مقاومت این است که جنگها هر چقدر که بیشتر طول میکشند تخریب و هراس و کشتار بیشتر بهوجود میآورند، اما مقاومت هر چقدر که پیش میرود ثمرات آن بیشتر شده و پیشروی مرزهای گفتمانیاش وسیعتر میشود و گفتمانش توسعه پیدا میکند.
حیرت دنیا از مردم غزه در مقاومت نهفته است
احمدیان در ادامه، یکی دیگر از تفاوتهای جنگ با مقاومت را در دامنه، منطقه، زمان و حوزه آن دانست و افزود: در جنگ این امور محدود است، اما در مقاومت اینطور نیست و در تمام شئون ملتها و زندگی آنان جاری و ساری است. مقاومت هیچ گاه شکست ندارد، براین مبنا امت و پیروان مکتب مقاومت خوف و حزن ندارند به همین دلیل نداشتن خوف است که مردم غزه، جهان را تحت تأثیر خود قرار دادند و اگر تمام دنیا نیز متحد شوند هیچ کاری با این ملت نمیتوانند انجام دهند تا آنها را به شکست وادارند. دبیر شورای عالی امنیت ملی با اشاره به نحوه مواجهه دشمن با انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی و همراهان آن همیشه اهل مقاومت بودهاند، دشمنان انقلاب نیز از ابتدا همه تلاش خود را کردند که به شکلهای مختلف این مقاومت را بشکنند.
همه باید به فرماندهان جنگ اقتصادی کمک کنیم
احمدیان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بیش از ۱۰ سال است که جنگ اصلی ما را جنگ اقتصادی نامیدهاند، گفت: هم اکنون وظیفه ما این است که به قهرمانان و فرماندهان این جنگ اقتصادی کمک کنیم. ما باید برآیند فعالیتهای اقتصادی مجموعههای بزرگ اقتصادی را نگاه کنیم و میبایست روند کار آنها را تسهیل کنیم، اینها فرماندهان این جنگ سنگین اقتصادی ما با استکبار جهانی هستند.