کد خبر: 1284158
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان خبر داد:
اصفهان - مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: اصفهان با توجه به تعداد بیمه‌شدگان خود نیازمند ساخت یک بیمارستان ۵۰۰ تختخوابی است که بحث ساخت آن از سال 1383 مطرح بود اما بدلایل مختلف هیچگاه اجرایی نشد و در ۲ سال گذشته، این تقاضا در جلسات متعدد با حضور مسوولان استانی نیز مطرح شد و در نهایت مدیریت درمان توانست با شهرداری اصفهان در باره محل احداث این بیمارستان درشهرک کشوری و مسائل پیرامون آن به توافق برسد.

به گزارش خبرنگار جوان آنلاین دکتر محمد رجالی افزود: ساخت بیمارستان های بزرگ با بیش از 400 تخت بستری، نیازمند دریافت مجوزهای خاص است تا استانداردهای مربوطه رعایت شود که از جمله آنها داشتن مجوز پیوست زیست محیطی است.

وی یادآور شد: برای افزایش امکانات زیربنایی در حوزه درمان مستقیم، مجوز ساخت یک بیمارستان دریافت شده که مقدمات ساخت آن در حال انجام است وامیدواریم پس از اتمام کارهای مقدماتی و دریافت مجوزهای لازم، مناقصه آن در نیمه دوم سال آینده برگزار شود.

دکتر محمد رجالی اظهار داشت: ایجاد هر تخت بین ۸۰ تا ۹۰ میلیارد ریال هزینه دارد و با وجود مخالفت اولیه ستاد تهران با احداث این مرکز درمانی بدلیل کمبود نقدینگی صندوق، مدیریت درمان اصفهان توانست با پیگیری مستمر در مدت کوتاهی مصوبه تاسیس بیمارستان را از هیات مدیره سازمان مرکزی اخذ کند.

مدیر درمان تامین اجتماعی اصفهان اظهار داشت: احداث بیمارستان روند طولانی دارد و موقعیت زمین بیمارستان باید از نظر زیست محیطی نیز تایید شود و مصوبه موسوم به «پیوست سلامت» داشته باشد که اخذ آن بسیار زمانبَر بوده اما این عملیات به اتمام رسیده و بقیه مراحل در حال انجام است.

دکتر محمد رجالی، با اشاره به اینکه جمعیت زیر پوشش سازمان تامین اجتماعی کشور، سال گذشته حدود ۴۳ میلیون نفر و در استان اصفهان افزون بر سه میلیون و ۹۳۳ هزار نفر بود که بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر از آنها بیمه شده اصلی هستند افزود: هزینه درمانی این سازمان در سال گذشته برای درمان و خرید خدمات پزشکی افزون بر ۸۷ هزار میلیارد ریال است

وی با اشاره به اینکه اصفهان بعد ازتهران، بیشترین تعداد بازنشستگان تامین اجتماعی را دارد یادآور شد: سازمان تامین اجتماعی بزرگترین خریدار خدمات درمانی و دومین نهاد ارائه دهنده خدمات به بیماران در سطح کشور است که با ۲ بازوی درمان مستقیم و غیرمستقیم، به بیمه‌شدگانش خدمات ارائه می‌دهد.

دکتر رجالی اضافه کرد: ۱۵ درصد خدمات درمانی استان بطور مستیقم از سوی تامین اجتماعی تامین می‌شود و اکنون سه بیمارستان شریعتی و غرضی اصفهان و الزهرا(س) نجف‌آباد که در مالکیت تامین اجتماعی هستند با مجموع ۸۰۰ تخت و ضریب اشغال ۸۰ درصد، به بیمه‌شدگان خدمت‌رسانی می‌کنند.

مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان با بیان این که اورژانس بیمارستان شریعتی روزانه بیش از ۲۰۰  مراجعه کننده دارد گفت: چون تعداد ورودی ها به اورژانس این بیمارستان نسبت به وسعت فضای موجود زیاد بود، طرح توسعه این بخش برای ارائه خدمات درمانی بهتر به بیماران و همچنین بهینه سازی بخش اورژانس بیمارستان شریعتی آغاز شد.


دکتررجالی افزود: قرار بود طرح توسعه اورژانس بیمارستان شریعتی امسال تکمیل شود که امیدوارم با تامین اعتباردر نیمه اول سال 1404 بتوانیم آن را افتتاح و بهره برداری کنیم

وی گفت: بخش اورژانس بیمارستان شریعتی اصفهان در حال حاضر با 32 تخت فعال است و با تکمیل طرح توسعه آن، فضای این بخش از 1300 متر مربع به 2000 متر مربع افزایش می یابد و تخت ها به صورت بهینه در اورژانس بیمارستان شریعتی توزیع می شود.

همچنین مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان اذعان داشت: افزایش قیمت ارز تاثیر زیادی بر هزینه های درمان گذاشته است ولی با این حال مدیریت درمان تامین اجتماعی دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز مراکز درمانی را با پرداخت هزینه های زیاد تامین می کند تا بتواند به بیمه شدگان خدمات مطلوب ارائه دهد.


دکتررجایی افزود: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان برای خرید بخشی از تهیزات پزشکی مراکز درمانی تامین اجتماعی استان طی یکسال گذشته بیش از 70 میلیارد تومان هزینه کرده است.

وی با بیان این که مجوز خرید 2 دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستان دکتر شریعتی و غرضی دریافت شده است افزود: قیمت یک دستگاه سی تی اسکن برای بیمارستان غرضی در ابتدای امسال 14 میلیارد تومان بود ولی در حال حاضر قیمت آن 31 میلیارد تومان است.معاون خدمات درمانی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: بیمارستان شریعتی بالاترین آمار سنگ شکن را در بین بیمارستان های تامین اجتماعی کشور دارد و مجوز تعویض دستگاه سنگ شکن آن صادر شده است.

مدیریت درمان استان اصفهان افزود: از سال گذشته تاکنون 6 دستگاه آمبولانس به روز برای مراکز درمانی تامین اجتماعی استان اصفهان خریداری شده که ارزش هر  آمبولانس 8 میلیارد تومان است.

وی خاطرنشان کرد: مدیریت درمان تامین اجتماعی استان ۲۸ درمانگاه، پلی‌کلینیک و کلینیک تخصصی برای خدمات درمانی سرپایی دارد و در ۲ سال گذشته افزایش تعداد درمانگاه‌ها رشد به نسبت خوبی داشته و اکنون ۱۱ مرکز سرپایی جدید در سراسر استان در حال ساخت و بازسازی است که اعتبار قابل توجهی برای ساخت آن مورد نیاز است که خیرین می‌توانند در این زمینه یاریگیر سازمان تامین اجتماعی باشند

 

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار