کد خبر: 1283882
تاریخ انتشار: ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۰
فولاد جای پرسپولیس را گرفت
هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران عصر دیروز با انجام سه بازی پیگیری شد. در مهم‌ترین بازی دیروز دو تیم سپاهان و ذوب‌آهن دربی اصفهان را برگزار کردند؛ دیداری که در نهایت به برتری زرد‌های اصفهان منجر شد و آنها را به صدر جدول رساند. فولاد هم با غلبه بر هوادار به رده سوم صعود کرد. 
فریدون حسن | دبیر گروه ورزشی

هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال ایران عصر دیروز با انجام سه بازی پیگیری شد. در مهم‌ترین بازی دیروز دو تیم سپاهان و ذوب‌آهن دربی اصفهان را برگزار کردند؛ دیداری که در نهایت به برتری زرد‌های اصفهان منجر شد و آنها را به صدر جدول رساند. فولاد هم با غلبه بر هوادار به رده سوم صعود کرد. 
سپاهان برای رسیدن دوباره به صدر جدول نیاز به پیروزی در این مسابقه داشت تا هم قبل از بازی امروز تراکتور صدرنشین شود و هم خیالش راحت باشد که اگر تراکتور صدر را پس گرفت اختلاف دو تیم همان یک امتیاز هفته‌های قبل باقی بماند. روی همین اصل بازی را تهاجمی آغاز کرد، اما ذوب‌آهن تیمی نبود که به این راحتی‌ها تسلیم شود. شاگردان ربیعی حتی وقتی یک برصفر از مردان کارترون عقب افتادند کار را به تساوی کشیدند، اما سلسله اشتباهات در خط دفاعی ذوب‌آهن از دقیقه ۷۰ بازی به بعد این فرصت را نصیب سپاهان کرد تا بازی را با حساب ۴ بر یک ببرد و با ۴۳ امتیاز قبل از بازی‌های امروز به صدر جدول برود. سپاهان حالا منتظر نتیجه بازی امروز تراکتور است. تراکتور ۴۱ امتیازی امروز میزبان خیبر خرم‌آباد است و سپاهان بسیار امیدوار است که خیبر ترمز تراکتور را بکشد و اصفهانی‌ها را در صدر نگه دارد. در اهواز فولاد خوزستان کار چندان سختی مقابل هوادار نداشت. شاگردان گل‌محمدی با برتری مقابل تیم انتهای جدول با ۳۸ امتیاز به رده سوم جدول رسیدند و آنها هم باید منتظر باشند تا اگر پرسپولیس در بازی امروز در اراک مقابل آلومینیوم امتیاز از دست داد بتوانند جایگاه خود را حفظ کنند. اما در قزوین ملوان ۳ امتیاز ارزشمند به دست آورد. شاگردان مازیار زارع موفق شدند با یک گل شمس‌آذر را شکست دهند تا با یک صعود سه‌پله‌ای در جدول رده‌بندی هم جای ذوب‌آهن را در رده هشتم بگیرند هم تا قبل از بازی امروز استقلال، آبی‌های تهران را جا بگذارند. در دو بازی ابتدایی این هفته عصر پنج‌شنبه گل‌گهر در سیرجان مقابل مس رفسنجان به نتیجه‌ای بهتر از تساوی بدون گل دست پیدا نکرد. چادرملو اردکان هم در یک بازی طوفانی موفق شد میهمان خود استقلال خوزستان را ۳ بر صفر شکست دهد.

برچسب ها: پرسپولیس ، فولاد ، ذوب آهن
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار