کد خبر: 1282459
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۰
این گروه بنا دارد با تمام توان در سطح کشور در قالب کار مشارکتی بین مردم و فعالیت در مردمی شدن اقتصاد که یکی از نیاز‌ها و ضرورت‌های اصلی کشور به حساب می‌آید، کار‌ها را به مردم واگذار کند. بنابراین در این مسیر، ارائه مشاوره، آموزش، حمایت و تسهیلگری از طریق تکمیل زنجیره عرضه را در دستور کار دارد.

جوان آنلاین: گروه اقتصاد مردمی با هدف رفع مسائل گلوگاهی، افزایش بهره‌وری و پایدارسازی مشاغل در حوزه‌های کشاورزی و مشاغل خرد و خانگی از دی ۱۴۰۱ فعالیت خود را با سه شرکت «رشد پایدار ایرانیان»، «کرانه نیلگون افق» و «یاس نوین پارسه» آغاز کرد و از سال ۱۴۰۳ شرکت بین‌المللی «نگار نصر» با هدف پرداختن به اقتصاد دریا و سواحل به این گروه اضافه شد. 
این گروه بنا دارد با تمام توان در سطح کشور در قالب کار مشارکتی بین مردم و فعالیت در مردمی شدن اقتصاد که یکی از نیاز‌ها و ضرورت‌های اصلی کشور به حساب می‌آید، کار‌ها را به مردم واگذار کند. بنابراین در این مسیر، ارائه مشاوره، آموزش، حمایت و تسهیلگری از طریق تکمیل زنجیره عرضه را در دستور کار دارد. از جمله اقدامات مهم گروه اقتصاد مردمی می‌توان به پایدارسازی ۱۵۰‌هزار شغل در حوزه کسب و کار‌های خرد و خانگی از طریق تکمیل زنجیره ارزش، ارائه هزار و۲۰۰ دقیقه محتوای آموزشی رایگان با ۳ میلیون بازدید کننده، ایجاد و راه‌اندازی ۶۵ مرکز جمع آوری و باز توزیع با پایداری ۹۷ هزار شغل در سراسر کشور، کمک به تولید ۳۰ هزار تن گوشت قرمز و کاهش یک سوم گوشت وارداتی از طریق افزایش بهره‌وری دام و علوفه، انتشار الگوی بهره‌ور در مزارع کشاورزی در ۲۵ استان طی برنامه پنج ساله با راه‌اندازی ۱۰۰ مزرعه نمونه و ایجاد شهرک شیلاتی در سواحل جنوبی و راه‌اندازی زنجیره کامل آن اشاره کرد. 

 

بهره‌مندی از نیرو‌های بومی

 

توانمند کردن ایران با اقتصاد مردمی


شرکت کرانه نیلگون افق، شرکتی تخصصی در تولید محصولات و نهاده‌های کشاورزی در حوزه‌های زراعت، باغبانی و دامپروری است. 
رسالت این شرکت الگوسازی و انتشار الگو‌های بهره‌ور جهت فعال کردن ظرفیت‌های کشاورزی معطل مانده و حداکثرسازی عملکرد‌ها از طریق فعالیت تخصصی و علمی کشاورزی در مشارکت با مردم مناطق و ایجاد الگو‌های عینی در نقاط مختلف کشور است. 
فرایند راه‌اندازی مزارع الگو در گام‌های اجرایی شرکت کرانه نیلگون افق عبارتند از: معرفی ظرفیت‌های کشاورزی، ارزیابی فنی و تخصصی و تطبیق با مدل کاری شرکت، تأمین تیم کاری بومی و شروع عملیات اجرایی، ایجاد مزارع الگو، تأمین زیرساخت‌های تولید بهره‌ور از جمله مکانیزاسیون، مشاوره فنی و تخصصی به کشاورزان، انتشار مدل‌های کشاورزی بهره‌ور به مردم با استفاده از ظرفیت مزارع الگو و پلتفرم مدرسه کشاورزی که از جمله آنها می‌توان به برگزاری رویداد‌های آموزشی - ترویجی در مزارع و مستندنگاری و اقدامات شرکت در قالب فیلم‌های آموزشی و بروشور‌های ترویجی اشاره کرد. 

 

اولین شهر مولد کشاورزی

 

توانمند کردن ایران با اقتصاد مردمی


شرکت بین‌المللی نگار نصر ابتدای سال ۱۴۰۳ با تصمیم مجموعه بنیاد تعاون بسیج با مأموریت ایجاد شهر مولد با رویکرد اقتصاد دریا محور و مشخصاً کشاورزی فعالیت خود را از سر گرفت. 
هم اکنون این شرکت با مطالعه و شناسایی ظرفیت‌های موجود در سواحل کشور به ویژه سواحل جنوبی و همچنین شناسایی متخصصان و فعالان در حوزه اقتصاد و اشتغال دریامحور فعالیت می‌کند. 
چشم انداز‌های شرکت نگار نصر را می‌توان در ایجاد و بهره‌برداری از اولین شهر مولد کشاورزی کشور در استان بوشهر، ایجاد مزرعه پرورش ماهی در قفس با روش TCL در سواحل مکران برای اولین بار در کشور، ایجاد مزارع پرورش میگوی فوق متراکم کوچک مقیاس با الگوی اقتصاد مردمی، راه‌اندازی کارخانه تولید خوراک دانش پایه برای آبزیان، احداث مرکز تکثیر و نرسری ماهی و ایجاد اولین مرکز نوآوری آبزی پروری در ایران ترسیم کرد. 

 

پایدارسازی مشاغل

 

توانمند کردن ایران با اقتصاد مردمی


شرکت یاس نوین پارسه در برنامه خود مأموریت پایدارسازی ۵۰هزار شغل در سال را از طریق تکمیل زنجیره ارزش دارد که شامل تولید، جمع‌آوری، برندینگ، بازاریابی و فروش تولیدات ملی است. این شرکت، مشکلات و کمبود‌ها را با عنوان یک مسئله شناسایی و با توجه به ظرفیت و توان بومی مدل‌هایی را برای حل آنها طراحی می‌کند. 
از جمله اقدامات این شرکت انعقاد قرارداد صادرات ۴هزار تن خرمای استعمران به کشور‌های مستقل یا cis در سال گذشته بود که فی مابین شرکت و شرکت کشت و صنعت حبوبات افق کوروش انجام و برای ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و هزار نفر به صورت غیر مستقیم در شهرستان‌های آبادان و شادگان استان خوزستان اشتغال پایدار ایجاد شد. 

 

 مدیریت دام سبک از طریق سرخوشه‌ها

 

توانمند کردن ایران با اقتصاد مردمی


مأموریت شرکت رشد پایدار ایرانیان کمک به افزایش تولید گوشت قرمز کشور در مقیاس ۳۰هزار تن است. این مقدار یعنی یک سوم کل واردات سالانه گوشت قرمز کشور که از طریق افزایش بهره‌وری دام و علوفه انجام می‌گیرد. 
برنامه شرکت برای انجام این مأموریت ملی تأثیرگذاری بر پنج حوزه مدیریتی دام سبک از طریق سرخوشه‌های مردمی است که عبارتند از: مدیریت تغذیه، مدیریت تولیدمثل، مدیریت بهداشت، مدیریت اقتصادی و مدیریت ژنتیک. 
ضمن اینکه در برنامه افزایش بهره‌وری دام سبک، تصمیم گرفته شده تا یک میلیون رأس دام را در گله‌های مردمی سراسر کشور مورد هدف قرار دهد و ابزار‌های لازم برای افزایش بهره‌وری طراحی و اجرا شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار