کد خبر: 1280700
تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹
ترودو گفت که با ترامپ برای تعلیق ۳۰ روزه تعرفه گمرکی به توافق رسیده است.

جوان آنلاین: «جاستین ترودو» نخست وزیر کانادا گفت: با رئیس‌جمهور ترامپ توافق کردیم که تعرفه‌های گمرکی را حداقل به مدت ۳۰ روز تعلیق کنیم و اقدامات بیشتری برای تقویت مرزها و مبارزه با باندهای قاچاق مواد مخدر انجام دهیم.

دونالد ترامپ نیز درباره این گفت وگو گفت: از نتیجه اولیه‌ای که با کانادا به آن رسیدیم؛ خوشحالم و تعرفه‌های گمرکی به مدت ۳۰ روز تعلیق خواهد شد.

وی ادامه داد: کانادا موافقت کرده است که امنیت مرزهای شمالی ما را تضمین کند و معضل مواد مخدر مرگبار را که به کشور ما وارد می‌شود؛ متوقف سازد.

ترامپ خاطرنشان کرد: کانادا برنامه‌ای برای حفاظت از مرزها به ارزش ۱.۳ میلیارد دلار اجرا خواهد کرد.

وی افزود: ما نیروی ضربت مشترکی با کانادا برای مبارزه با جرایم سازمان‌یافته و مواد مخدر تشکیل خواهیم داد.

شایان ذکر است رئیس‌جمهوری آمریکا بامداد یکشنبه با امضای یک فرمان اجرایی، تعرفه گمرکی ۲۵ درصدی بر واردات از مکزیک و کانادا وضع کرده بود.

همچنین، یکی از مقامات کاخ سفید اعلام کرده بود: این فرمان شامل واردات تمامی کالاها از کانادا با تعرفه ۲۵ درصدی و محصولات انرژی این کشور با تعرفه ۱۰ درصدی خواهد بود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار