کد خبر: 1280049
تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸
پیری شهردار محمدیه به اهمیت اجرای برنامه‌هایی با هدف ارتقای نشاط اجتماعی در دهه مبارک فجر امسال تاکید کرد.

به گزارش مسعود زارع خبرنگار جوان آنلاین ، محمد پیری در حاشیه مراسم نواخته شدن زنگ انقلاب که در دبیرستان شاهد مهدیه برگزار شد ضمن تبریک ایام‌الله دهه فجر، این ایام را فرصتی برای پاسداری از نظام اسلامی دانست و اظهار داشت: این انقلاب میراث گرانبهایی است که باید پای آن بمانیم و گنج بسیار ارزشمندی است که باید این موهبت الهی را به نسل آینده تحویل دهیم. 

وی افزود: دانش آموزان در این برهه باید با مطالعه کتاب و پرسش از بزرگان نسبت به رویدادهای سال ۵۷ و پیروزی انقلاب اسلامی آگاهی کسب کرده و اطلاعات کامل داشته باشند. 

پیری بر مردمی بودن و مردمی کردن برنامه های دهه فجر تاکید کرد و گفت: در این راستا شهرداری محمدیه همانند سنوات گذشته ملزوماتی را در اختیار مساجد قرار داده است تا همه در بزرگداشتی در شان انقلاب سهیم باشند. 

شهردار محمدیه پایداری و استقامت مردم در صحنه‌های مختلف کشور را ستودنی دانست و یادآور شد: همه ما باید در راستای منویات مقام معظم رهبری، جهاد تبیین و ایجاد امیدآفرینی تلاش کنیم.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار