کد خبر: 1277894
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۶
براتی:
نشست روسای انجمن های فرهنگی، هنری، ادبی و قرآنی استان با استاندار با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان برگزار شد.
به گزارش مسعود زارع خبرنگار جوان آنلاین،روسای انجمن‌های فرهنگی، هنری، ادبی و قرآنی و خانه مطبوعات استان  با استاندار قزوین دیدار و گفتگو کردند. این دیدار با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی،  سرپرست معاونت سیاسی استانداری،  مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری ، مشاور رسانه ای استاندار، سرپرست معاونت روابط عمومی استانداری و جمعی از مسئولان، در سالن جلسات استانداری قزوین صورت گرفت.
 
در این نشست روسای انجمن‌های فرهنگی، هنری، ادبی و قرآنی و خانه مطبوعات استان، به بیان دغدغه ها، مشکلات، دیدگاه ها و پیشنهادهای خود پرداختند.
ایجاد زمینه‌های  تعامل بیشتر و همدلی و همکاری متقابل بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، استانداری  با هنرمندان را خواستار شدند.

تکمیل پروژه تالار شهر فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قزوین مهمترین درخواست روسای انجمن بود.

در ادامه براتی ضمن ارایه گزارشی از عملکرد انجمن ها، بر ظرفیت‌های موجود در انجمن هنری و فرهنگی و قرآنی استان تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت های موجود در همه انجمن ها نهایت بهره را ببریم.

وی افزود: این  استان دارای هنرمندان فعال و صاحب نام در عرصه های مختلف است که می بایست حمایت شوند.

در پایان روسای انجمن های فرهنگی، هنری، ادبی و قرآنی استان، یک تابلوی خوشنویسی به محمد نوذری استاندار قزوین تقدیم کردند. 

برچسب ها: فرهنگ ، ارشاد ، هنرمندان
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار