کد خبر: 1277534
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۹
سوئد به عنوان جدیدترین عضو ناتو صد‌ها نیرو به لتونی فرستاد و حضور نظامی این ائتلاف نظامی غربی در کشور هم مرز با روسیه را تقویت کرد.

جوان آنلاین: «سوئد برای تقویت نیرو‌های ناتو در کشور‌های بالتیک، ۵۵۰ سرباز به لتونی فرستاده است.» این خبر را رسانه‌های سوئدی منتشر کردند.

به گزارش فارس، اعزام نظامیان سوئدی به لتونی، اولین عملیات سوئد پس از پیوستن این کشور به ناتو محسوب می‎‌شود. قرار است آنها در قالب تیپ چند ملیتی ناتو به رهبری کانادا در لتونی فعالیت کنند.

استقرار نیرو‌های ناتو در لتونی در شرایطی انجام می‌شود که تنش‌های غرب و روسیه بر سر جنگ اوکراین و دیگر موضوعات ادامه دارد. لتونی یکی از سه کشور حوزه بالتیک (لیتوانی و استونی) است و با روسیه مرز مشترک دارد.

تیپ چند ملیتی ناتو در لتونی در حال حاضر شامل نیرو‌هایی از ۱۳ کشور آلبانی، جمهوری چک، دانمارک، ایسلند، ایتالیا، کانادا، لتونی، مونته نگرو، مقدونیه شمالی، لهستان، اسلواکی، اسلوونی و اسپانیا می‌شود.

وزیر دفاع لتونی آندریس اسپرودس استقرار نظامیان سوئدی در این کشور گفت که این «نشاندهنده آن است که این ائتلاف، متحد است و هرگونه اقدام خصمانه روسیه با پاسخ روشن رو‌به‌رو خواهد شد.»

برچسب ها: سوئد ، ناتو ، روسیه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار