کد خبر: 1276529
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰
دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرد: برنامه‌ریزی برای پرواز به سایر مقاصد اروپایی از جمله اسپانیا، آلمان و اتریش در حال انجام است و ۱۲ بهمن ماه پرواز تهران _ پاریس انجام می‌شود.

جوان آنلاین: مقصود اسعدی سامانی، در پاسخ به اینکه آیا قرار است پروازهای اروپایی از سرگرفته شود یا خیر؟ گفت: دو شرکت هواپیمایی مجوز انجام پرواز به اروپا را دارند و اقداماتی نیز در خصوص برقراری این پروازها انجام داده‌اند.

به گزارش ایسنا، وی افزود: برنامه‌ریزی برای پرواز به سایر مقاصد اروپایی از جمله اسپانیا، آلمان و اتریش در حال انجام است.

دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی تصریح کرد: بنابر اعلام شرکت هواپیمایی ایران ایرتور، ۱۲ بهمن ماه پرواز تهران _ پاریس انجام می‌شود.

مهر ماه امسال بود که اتحادیه اروپا سه شرکت هواپیمایی ایران‌ایر، ساها و ماهان را به فهرست تحریم‌های این اتحادیه اضافه کرد و پروازهای این شرکت‌ها به مقاصد اروپایی لغو شد.

برچسب ها: پرواز ، اروپا ، مجوز ، تحریم
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار