کد خبر: 1276090
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۰
‏عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: ادامه رویکرد خطرناک «آمریکایی-انگلیسی - صهیونیستی»، سیاست جهانی را با موجی از درگیری‌ها، جنگ‌ها و تنش‌های ویران‌کننده مواجه خواهد کرد.

جوان آنلاین: محسن رضایی در ایکس نوشت: همانطور که پس از ورود تانک‌های صهیونیستی به غزه، در نامه‌ای به شهید رئیسی به آغاز «عصر استبداد بین المللی» به رهبری آمریکا اشاره کردم و نوشتم که «پس از غزه به لبنان، سوریه و کشور‌های دیگر حمله خواهد شد»، تلاش‌های آشکارِ اخیر ترامپ و تیم او برای الحاق کانادا، کانال پاناما و گرینلند به آمریکا، انتشار نقشه‌های تجاوزطلبانه اسرائیل و طمع به کشور‌های همسایه فلسطین را نمونه‌های هشداردهنده و قطعی از آغاز «عصر استبدادمحور نظام بین‌الملل» به رهبری آمریکا، انگلیس و اسرائیل می‌دانم.

‏به گزارش مهر، ادامه این رویکرد خطرناک «آمریکایی-انگلیسی - صهیونیستی»، سیاست جهانی را با موجی از درگیری‌ها، جنگ‌ها و تنش‌های ویران‌کننده مواجه خواهد کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار