کد خبر: 1275274
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
رسانه‌های محلی اعلام کردند که نخست وزیر کانادا به زودی استعفای خود را اعلام خواهد کرد.

جوان آنلاین: گلوب اند میل گزارش داد، جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا احتمالا این هفته با توجه به افزایش مخالفت در حزب لیبرال، استعفای خود را اعلام خواهد کرد.

 این روزنامه به نقل از سه منبعی که نام آنها را نیاورد اما آنها را آشنا به امور داخلی حزب لیبرال کانادا خواند، نقل کرد که اعلامیه ترودو ممکن است در اوایل روز دوشنبه منتشر شود.

این روزنامه همچنین به گفته منابع خود پیشنهاد کرده است که این خبر قبل از کنفرانس حزب لیبرال ملی در روز چهارشنبه اعلام شود.

گلوب گزارش داد که در صورت استعفا، مشخص نیست که ترودو به طور موقت به سمت خود ادامه دهد تا زمانی که حزب لیبرال بتواند رهبری جدید را انتخاب کند.

 ترودو در سال ۲۰۱۵ به قدرت رسید، قبل از اینکه لیبرال ها را به دو پیروزی دیگر در انتخابات ۲۰۱۹ و ۲۰۲۱ رساند. اما او اکنون از پیر پویلیور، رقیب اصلی خود محافظه کار، با ۲۰ درصد در نظرسنجی ها عقب است. 

حتی در میان رای دهندگان حزب لیبرال، یک سوم خواهان کناره گیری او هستند که این رقم نسبت به سپتامبر ۵ درصد افزایش داشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار