کد خبر: 1272948
تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۷
جانشین پلیس راه راهور فراجا از انسداد جاده چالوس و آزادراه تهران_شمال به علت عملیات عمرانی تا ساعت ۲۴ فردا پنجشنبه خبر داد.

جوان آنلاین: سرهنگ سیاوش محبی در تشریح این خبر گفت: به منظور ایمن‌سازی و اجرای عملیات عمرانی، جاده چالوس و آزادراه تهران شمال در هر دو مسیر تا فردا مسدود خواهد بود.

به گزارش ایسنا، وی در ادامه افزود: این مسدودیت که از ساعت ۲۴ روز سه شنبه ۴ دی‌ماه اغاز شده بود تا ساعت ۲۴ پنج‌شنبه ۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ به اجرا در می‌آید و به کلیه رانندگان و مسافران توصیه می‌شود برای عبور از این مسیر‌ها از جاده‌های جایگزین هراز و فیروزکوه استفاده کنند.

پلیس راهور فراجا از رانندگان درخواست کرد تا با دقت و احتیاط از مسیر‌های جایگزین استفاده کرده و در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر به اطلاع رسانی‌های بعدی از سوی پلیس توجه کنند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار