کد خبر: 1268193
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۶
فرمانده انتظامي استان قزوين گفت: در سه سال گذشته تعداد 54 جلسه در حوزه ارتقاء منزلت نماز در استان برگزار شده و تعداد مصوبات اين جلسات 203مصوبه بوده است.
مسعود زارع

به گزارش جوان آنلاین قزوین،سردار «علي ابراهيمي» در همايش ارتقاء منزلت نماز نيروهاي مسلح استان در ستاد فرماندهي انتظامي استان برگزار شد، اظهار کرد: طبق فرموده مقام معظم رهبري همه کارهاي انسان تابع نماز است و بايد نماز را با توجه و حضور قلب اقامه کرد.

وي ادامه داد: خدمت به امر اقامه نماز توفيق الهي است و خداوند اين خدمت را موجب سعادتمندي قرار مي‌دهد.

فرمانده انتظامي استان قزوين عنوان کرد: بهره‌گيري از فيض الهي و مشارکت همگاني در ساخت و آباداني مساجد با روحيه بسيجي، ما مي‌توانيم، استکبارستيزي و دشمن‌شناسي امکان‌پذير است.

سردار ابراهيمي بيان کرد: از جمله اقدامات صورت گرفته در حوزه ارتقاي نماز مي‌توان به اين مسئله اشاره کرد که ماهيانه تعداد 480 نفر از کارکنان پايور و پيماني به‌صورت داوطلبانه مبلغ مشخصي را به صندوق توسعه مساجد فراجا واريز کرده و همچنين بر اساس مصوبات ستاد منزلت نماز، ماهيانه مبلغ مشخصي به نيت هر نفر از کارکنان انتظامي به حساب صندوق توسعه مساجد واريز مي‌شود.

وي خاطرنشان کرد: در سه سال گذشته تعداد 54 جلسه در حوزه ارتقاء منزلت نماز در استان برگزار شده و تعداد مصوبات اين جلسات 203 مصوبه بوده است.

اين مقام ارشد انتظامي استان تأکيد کرد: ساليانه 9 عنوان برنامه با موضوع نماز و نمازخواني در فرماندهي انتظامي استان برگزار مي‌شود.

فرمانده انتظامي استان قزوين تصريح کرد: امسال در همايش نماز تعداد 389 اثر دررشته‌هاي مقاله‌نويسي، فيلم کوتاه، شعر، سرود و عکس در سطح برون‌سازماني و درون‌سازماني به دبيرخانه ارسال و داوري‌ها نيز مشخص شده است.

برچسب ها: نماز ، بسیج ، همایش
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار