کد خبر: 1264445
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
قالیباف:
رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این که همه باید تلاش کنیم تا خلق ثروت جدید داشته باشیم، گفت: خلق ثروت حتما باید به سمت عدالت، پیشرفت، تولید و اشتغال برود.

جوان آنلاین: محمدباقر قالیباف امروز شنبه - ۲۶ آبان ماه - در همایش تامین مالی تولید از بنگاه‌داری به بنگاه سازی با تبریک سالروز آزادسازی سوسنگرد در دوران دفاع مقدس گفت: همه ما در کشور باید ثروت جدید خلق کنیم و مراقب باشیم خلق ثروت سبب پیشرفت، عدالت و تولید شود و باید مشخص کنیم که جهت آن کجاست و از تک تک مردم تا همه مسئولان این موضوع را در نظر بگیرند.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: نظام بانکی کشور بخشی از اقتصاد کلان کشور است و امروز بانک‌های کشور ۹۲ درصد در سرمایه‌گذاری ها نقش دارند. البته اگر سرمایه گذاری خارجی هم حل شود و به گذشته برگردد، سهم سرمایه گذاری خارجی ۶ تا ۷ درصد است.

وی یادآور شد: نظام بانکی هم در موفقیت و هم در عدم موفقیت کشور پیشتاز است. البته برخی از این موضوع به کسری بودجه مربوط است که این موضوع قابل درک است.

غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۷
0
0
نه بابا؟؟! تا حالا که به قول جنابتان بدون عدالت بدون توسعه توزیع فقر بود .
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۷
0
0
جدی میفرمایید؟
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار