جوان آنلاین: زمان زیادی از المپیک ۲۰۲۴ پاریس نگذشته، پس هنوز علاقهمندان به کشتی فینال وزن ۶۵کیلوگرم را به یاد دارند؛ جایی که رحمان عموزاد (رحمان بیرحم) رفته بود تا طلایی شود، اما این کایوکای ژاپنی بود که بیرحم نشان داد و خیلی زود ۱۱ بر ۳ پیروز شد. این خاطره تلخ را یادآور شدیم، چون در روزهایی که مسئولان ریز و درشت کشتی مشغول توجیه شکست کشتی ایران در مسابقات جهانی آلبانی هستند، ژاپنیها یک پدیده دیگر هم رو کردند.
کشتی ایران در آلبانی نتیجه نگرفت، اما مسئولان کشتی در توجیه این باخت میگویند دیگر مدعیان هم نتیجه نگرفتهاند و جالب اینکه غافل هستند از اینکه یک قدرت نوظهور درست بیخ گوش ایران در حال شکلگیری است؛ قدرتی که تا همین امروز هم صابونش بارها به تنمان خورده است، رحمان عموزاد فقط یک نمونه بود و این یعنی اینکه اگر همچنان در باد «آقایی کشتی جهان» بخوابیم، خیلی زود دیر خواهد شد، اینقدر دیر که دیگر نمیتوانیم کاری انجام دهیم. چهره خندان در تصویر بالا کسی نیست جز «ماسانوسوکه اونو»ی ژاپنی که در آلبانی با درخشش خود همه را مبهوت کرد. این ژاپنی ۶۱کیلویی در مسابقات آلبانی در پنج کشتی ۵۵ امتیاز گرفت و فقط دو امتیاز داد. طلا گرفت آن هم در حضور قهرمانان جهان و المپیک از روسیه و امریکا. این چهره خندان با بیرحمی تمام همه را از دم تیغ گذراند، مخصوصاً به ما یاد بدهد چگونه باید روی تشک بیرحم بود و امتیاز گرفت، چه در فینال چه در مسابقات قبل از فینال. ماسانوسوکه به ما یاد داد در کشتی باید تا شنیدن صدای سوت پایان فینال بیرحم بود نه فقط تا پای فینال!
جوان ۲۰ ساله ژاپنیها در آلبانی شرایطی مشابه برخی کشتیگیران مدعی ما داشت، یعنی مقابلش هم حریف روس بود و هم امریکایی، هر دو هم عنواندار بودند، اما برخلاف کشتیگیران ما که به هیچ کدام «نه» نگفتند، او هر دو را برد تا به ما یاد دهد، چگونه باید کشتی گرفت. عکس یادگاری او با تیلور امریکایی حرفهای زیادی برای گفتن داشت. از جمله اینکه بر سر ما فریاد زد و صدای زنگ خطر را به گوشمان رساند؛ زنگ خطری که مدتهاست به صدا درآمده و ما آن را نمیشنویم؛ زنگ خطری که تبعاتش را در فینال ۶۵کیلوگرم المپیک دیدیم، اما بازهم به روی خودمان نیاوردیم. ماسانوسوکه حالا سودای المپیک را در سر دارد. ناگفته پیداست که او حریف رحمان عموزاد خواهد بود. حریفی بیرحمتر از «کایوکا» که رحمان بیرحم ما را بلعید. خیلیها او را «نابودگر» و «ترمیناتور» لقب دادهاند، اما این ژاپنی ریزنقش برخلاف کشتیگیران ایران که خیلی زود جو زده چنین القابی میشوند، میگوید: «ما تمرینات زیاد و فشردهای داریم و در کنار آن ویدئوهای روز دنیا را تماشا میکنیم.»
فراموش نکنیم که او در حالی خود را آماده میکند که ژاپنیها در ۶۵کیلوگرم کایوکا و در ۵۷کیلوگرم هیگوچی را به عنوان دو قهرمان المپیک در ترکیب دارند و ما هنوز خود را آقای کشتی دنیا میدانیم!