به گزارش جوان آنلاین مازندران،محمد هادیزاده اظهار کرد: از اول امسال تاکنون 288 تن گوشت قرمز گاو، گوسفند و بز در شهرستان محمودآباد تولید و به بازار مصرف عرضه شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با بیان اینکه ارزش ناخالص این مقدار گوشت قرمز، یک هزار و 410 میلیارد ریال است، افزود: جمعیت دام های سنگین این شهرستان 10 هزار و 100 راس و دام های سبک 30 هزار راس است.
هادیزاده با اشاره به اینکه مصرف گوشت قرمز به صورت کنترل شده علاوه بر سلامتی، انرژی بدن را نیز تأمین میکند، گفت: جلوگیری از کمخونی، حفظ سلامت قلب و عروق، بهبود بیماریهای روانی، درمان کمخونی، بیخوابی، تأخیر در بروز آب مروارید، تعادل در کلسترول، تامین کننده انرژی، مناسب برای رژیم لاغری، تقویت عضلات و محافظ پوست از جمله خواص گوشت قرمز است.