کد خبر: 1257027
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۹
درخشش بانوان روئینگ در قهرمانی آسیا
درخشش بانون ایران در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا ادامه دارد. این رقابت‌ها از ۱۹ شهریور در سمرقند ازبکستان در حال برگزاری است، اما پای بانوان روئینگ ایران از سومین روز این مسابقات به سکو باز شد. نخستین مدال ایران در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا را زینب نورزی به نام خود ضرب کرد.
شمیم رضوان
جوان آنلاین: قایقرانی ایران که طی سال‌های اخیر رشد قابل توجهی داشته در ادامه مسیر موفقیت‌آمیزی که در پیش گرفته به نتایج قابل توجهی در قهرمانی آسیا دست یافته است. 
درخشش بانون ایران در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا ادامه دارد. این رقابت‌ها از ۱۹ شهریور در سمرقند ازبکستان در حال برگزاری است، اما پای بانوان روئینگ ایران از سومین روز این مسابقات به سکو باز شد. نخستین مدال ایران در مسابقات روئینگ قهرمانی آسیا را زینب نورزی به نام خود ضرب کرد. او که یکی از نماینده‌های ایران در المپیک پاریس هم بود، در فینال روئینگ تک‌نفره سبک‌وزن بانوان با حریفانی از قزاقستان، هنگ‌کنگ، ازبکستان، ویتنام و تایلند روبه‌رو شد و در کمال شایستگی با زمان ۷۲۱/۸:۰۲ دقیقه از سد حریفان عبور کرد و با کسب خوش‌رنگ‌ترین مدال، بالاتر از نمایندگان ازبکستان و هنگ‌کنگ که به ترتیب نقره و برنز گرفتند، برسکوی نخست ایستاد. نوروزی در واقع راه را برای مدال‌آوری سایر ورزشکاران نیز باز کرد، چراکه بعد از او نوبت به مدال‌آوری فاطمه مجلل رسید. فاطمه مجلل در فینال روئینگ تک‌نفره سنگین‌وزن بانوان با حریفانی از چین‌تایپه، چین، ازبکستان، هنگ‌کنگ و ژاپن روبه‌رو شد و صاحب گردن‌آویز نقره شد. مجلل در پایان این مسابقه، با زمان ۷۰۱/۷:۵۰ دقیقه دوم و صاحب مدال نقره شد. در این رقابت نماینده قدرتمند چین اول شد و پاروزن هنگ‌کنگ در رده سوم قرار گرفت. پاروزن ازبکستان که در المپیک پاریس در فینال B حضور داشت، اما در این رقابت چهارم شد. 
طلای نوروزی و نقره مجلل تنها مدال‌های کسب شده توسط بانوان روئینگ ایران در سومین روز از مسابقات قهرمانی آسیا نبود و این روند با درخشش تیم چهارنفره زنان ادامه پیدا کرد. در ادامه درخشش بانوان ایران، تیم روئینگ چهارنفره سنگین‌وزن بانوان ایران با ترکیب مهسا جاور، زینب نوروزی، فاطمه مجلل و کیمیا زارعی در فینال با تیم‌های چین‌تایپه، ازبکستان، ویتنام، چین و قزاقستان مسابقه داد و در پایان با زمان ۵۵۰/۶:۵۶ دقیقه دوم و صاحب مدال نقره شد. در این رقابت چین اول و ویتنام سوم شد. 
این مسابقات و همچنین رقابت پاروزنان ایران در قهرمانی آسیا در سه ماده دیگر با حریفان همچنان ادامه دارد.
برچسب ها: بانوان ، اسیا ، قایقرانی
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار