کد خبر: 1256957
تاریخ انتشار: ۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ملت و دولت ایران آماده هستند که برای کمک به مردم آواره و جنگ‌زده لبنان زیر نظر دولت این کشور، امکاناتی را در یک کریدور هوایی، در اسرع وقت به صورت گسترده منتقل کند.

جوان آنلاین: محمدباقر قالیباف عصر امروز پس از دیدار با «نبیه بری» رئیس مجلس لبنان در جمع خبرنگاران، ضمن تسلیت به ملت و دولت لبنان در پی شهادت سید حسن نصرالله و تعدادی از مردم مظلوم لبنان، گفت: در سفر امروز به بیروت، سلام ملت، دولت و مجلس ایران و به ویژه پیام رهبر معظم انقلاب را از تهران به مردم لبنان رساندم. مطمئن باشید جمهوری اسلامی ایران در این شرایط سخت کنار ملت و دولت لبنان و مقاومت خواهد بود.

وی اضافه کرد: از اینجا عازم ژنو هستم تا در نشست رؤسای مجلس کشورها (IPU) شرکت کنم. حتماً پیام مظلومیت ملت لبنان و فلسطین را به همه رؤسای مجالس کشورهای دنیا منتقل خواهم کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اعلام کرد: در ملاقات با آقای میقاتی اعلام کردم که ملت و دولت ایران آماده هستند که برای کمک به مصدومان، مردم آواره و جنگ‌زده لبنان زیر نظر دولت این کشور، امکاناتی را در یک کریدور هوایی، در اسرع وقت به صورت گسترده منتقل کند.

برچسب ها: قالیباف ، لبنان ، مجلس
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار